Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ieri la Palatul Copiilor Vaslui se desfășoară prima întâlnire de tip Learning Activity din cadrul proiectului Erasmus

Publicat:

In cadrul acesteia, elevi și profesori din Italia, Portugalia, Polonia și Romania vor participa la mai multe activitați menite sa atraga atenția asupra fenomenului de bullying (agresiuni la adresa elevilor). Activitațile vor consta in workshopuri, in care elevii, indrumați de profesori, vor prezenta informații despre bullying (așa cum este vazut in fiecare țara participanta), vor cauta metode de combatere, vor face desene și colaje. Produsele finale rezultate vor consta intr-un afiș și o pagina web.

Citeste articolul mai departe pe vasluion.ro…  

Sursa articol: vasluion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania incepe cel mai complex exercițiu NATO la Marea Neagra: mii de militari și 135 de nave, aeronave și ambarcațiuni

14:10, 06.04.2024 - Forțele Navale Romane organizeaza, in perioada 8 - 21 aprilie, exercițiul multinațional „Sea Shield 24”, la care vor lua parte 12 state aliate și partenere, precum Bulgaria, Franța, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Regatul Țarilor de Jos, Polonia, Portugalia, Turcia și SUA.

Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in UE la productia de floarea- soarelui

18:30, 29.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea-soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta. A pierdut prima pozitie ocupata in 2022. A fost pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de…

“EcoGames in my Curriculum”– ultima mobilitate a proiectului desfașurat in parteneriat Erasmus+ de Colegiul Tehnic CF “Unirea” din Pașcani

19:50, 04.03.2024 - Ultima intalnire transnaționala din proiectul Erasmus+ “EcoGames in my Curriculum” a avut loc in Turcia, la Adana, in perioada 19-23 februarie 2024. Alaturi de partenerii din Polonia, Letonia, Italia și Turcia, au participat la activitațile proiectului profesorii Elefteriu Crina și Cretu Valerica. Pe…

Romania ocupa locul intai la productia de prune in UE

10:45, 02.03.2024 - Legumele proaspete au fost cultivate pe doua milioane de hectare de teren in Uniunea Europeana, din care au fost recoltate aproape 60 de milioane de tone, potrivit Oficiului European pentru Statistica Eurostat. Cele trei legume proaspete cel mai frecvent cultivate au fost: roșiile, ceapa și cartofii.In…

Ministrul Digitalizarii a anunțat cine sunt bugetarii care vor fi inlocuiți de inteligența artificiala

16:56, 25.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii Bogdan Gruia Ivan a afirmat ca functionarii publici buni nu vor fi inlocuiti de noile tehnologii dupa ce va fi incheiat procesul de digitalizare, dar a mentionat despre cei care nu se vor adapta, ca nu poti moderniza Romania cu cei care nu doresc acest…

Adversarele naționalei U-20 a Romaniei, la turneul Elite League

13:15, 22.02.2024 - Naționala de fotbal U20 a Romaniei va participa pentru a patra oara consecutiv la Elite League. In ediția 2024-2025 a competiției Romania va intalni Germania, Anglia, Italia, Cehia, Portugalia, Turcia și Polonia. Federația Romana de Fotbal a anunțat, pe site-ul sau, joi, programul naționalei U20…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?