Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coşmarurile în mod repetat, semne că ai o problemă de sănătate

Publicat:

Daca ți se intampla sa ai coșmaruri in mod repetat, este momentul sa iți pui un semn de intrebare și sa faci cateva investigații și asta pentru ca specialiștii au descoperit ca acestea ar putea fi semnele unor probleme de sanatate, potrivit independent.co.uk.

Mai exact, coșmarurile sunt un prim semn al bolilor psihice. Un studiu realizat in anul 2011 a aratat ca intre existența coșmarurilor și tendințele suicidale exista o legatura foarte stransa, studiul avand ca subiect activitatea veteranilor de razboi. Pentru a vedea daca același principiu se aplica și in cazul oamenilor obișnuiți,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dependența de telefonul mobil, o problema de sanatate. Psihiatru: „Sunt lucruri simple, care țin de respectarea unui program”

22:25, 03.05.2024 - In era tehnologiilor, medicii psihiatri trag un semnal de alarma. Tot mai mulți tineri ajung in cabinetele specialiștilor fiind diagnosticați cu o noua adicție: dependența de telefonul mobil. Netratata, aceasta poate avea efecte negative asupra sanatații

Au venit rezultatele preliminare in cazul fetiței de 4 ani din Calarași, care a decedat dupa consumul de pește la gratar: Ce substanțe conținea alimentul

18:36, 02.05.2024 - Au venit rezultatele preliminare in cazul fetiței de 4 ani din Calarași, care a decedat dupa consumul de pește la gratar: Ce substanțe conținea alimentulPrimele analize efectuate asupra carnii de pește care a ucis-o pe fetița de 15 ani din Calarași, au dezvaluit mari probleme. Carnea era plina de…

Guvernul modifica pentru a treia oara „taxa pe boala”: contributia la sanatate de 10% va fi retinuta in cazul concediilor medicale pentru carantina si reducerea duratei de lucru

03:05, 12.04.2024 - Contributia la sanatate de 10% va fi perceputa in cazul concediilor medicale acordate pentru boli obisnuite, carantina si reducerea cu 1/4 a duratei normale de lucru, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin, informeaza Agerpres. Articolul Guvernul modifica pentru a treia oara…

Razvan Lucescu, verdict in cazul „tricolorului” ignorat de Edi Iordanescu: „Are o problema, dar poate fi decisiv pentru naționala”

20:05, 22.03.2024 - Razvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, a comentat relația pe care Alexandru Mitrița (29 de ani) o are cu echipa naționala a Romaniei. Alexandru Mitrița este cel mai in forma fotbalist „tricolor” ignorat de Edi Iordanescu. Selecționerul a lasat o „portița” deschisa, iar voci importante din…

Ceban numește ipocrizie totala anunțul facut de Recean in cazul asistenților personali

16:10, 15.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, numește ipocrizie totala anunțul facut de premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, in cazul salariilor asistenților personali din Chișinau. ”Problema in instanța finala nu va fi rezolvata de Guvern, așa cum afirma Recean, dar tot pun pe umerii Primariei Chișinau povara…

La nivel mondial, speranta de viata a scazut cu un an si jumatate in timpul pandemiei Covid-19

12:21, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet. Speranta de viata a scazut in aceasta perioada in marea majoritate (84%)…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…

Caminele de la Grozavești, sub invazia șoarecilor, ploșnițelor și a gandacilor

13:15, 14.02.2024 - Cazul caminelor de la Grozavești, administrate de prestigioasa Universitate din București, a devenit un exemplu dezolant al neglijenței și indiferenței fața de condițiile de trai ale studenților. Intr-o perioada in care educația ar trebui sa fie prioritara și sa ofere un mediu propice dezvoltarii academice…


Ce parere ai despre aceasta stire?