Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben de ceaţă pe Autostrada Soarelui şi-n Bărăgan. Vizibilitatea este extrem de redusă

Publicat:

Zonele vizate de valul de ceata prognozate de meteolorogii de Meteorologie sunt judetele Ialomita si Calarasi, din Baragan, precum si autostrazile A2, A3 si A1.

Politistii Centrului Infotrafic al vin si ei cu recomandari pentru soferii care se afla acum in trafic.
„Pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, conducatorii auto sunt sfatuiti sa reduca viteza de deplasare, sa mareasca distanta de siguranta fata de autovehiculele dinainte si sa manifeste prudenta sporita la volan.”
 

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindina și vijelii puternice in Romania. Care sunt zonele vizate

07:10, 25.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila astazi, 25 aprilie, pentru mai multe regiuni ale țarii.

Cod Portocaliu de viscol extrem de puternic. Iarna revine in forța la sfarșit de aprilie

22:01, 23.04.2024 - De la ora 21.10 pana la miezul nopții, alerta vizeaza zona de munte a județelor Arges, Prahova și Dambovita, la peste 1.800 de metri. Se vor semnala intensificari puternice ale vantului care vor depași la rafala 120 km/h, viscol.La nivel național, Administrația Naționala de Meteorologie a emis informari…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant și ceața densa. Care sunt zonele vizate 

07:40, 23.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de vant puternic și ceata densa. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Cod galben de ninsori in doua județe. ANM a emis avertizarea pentru ziua de miercuri

14:10, 13.03.2024 - Zonele montane din judetele Brasov si Sibiu sunt vizate de o noua avertizare nowcasting Cod galben de ninsori, valabila pe durata orelor urmatoare, conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).Prognoza de specialitate releva faptul ca, pana la ora 19:00, in cele doua judete, la altitudini…

Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in localitați din 15 judete

08:50, 29.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in sute de localitati din 15 judete, valabile in urmatoarele ore.

Anunț ANM de ultim moment! Cod Galben de ceata densa si vizibilitate redusa in 15 județe din Romania. Care sunt zonele vizate

08:10, 29.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de ceata pentru 15 judete din Romania. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Ceata in București și in mai multe judete. Vizibilitatea este scazuta in unele locuri sub 50 de metri

07:40, 28.02.2024 - Meteorologii au emis miercuri dimineața, 28 februarie, avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara, anuntand ca vizibilitatea este scazuta pe anumite sectoare de drum si sub 50 de metri. Și la București se circula in condiții de ceața, in centrul orașului.Intre orele 7.00 și 9.00,…


Ce parere ai despre aceasta stire?