Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cetate frecventată de străini pe vremea comunismului, acum închisă şi neîntreţinută

Publicat:

Cea mai mare cetate fortificata din Romania a fost restaurata cu bani europeni si avea toate sansele sa devina un pariu castigator pentru turism. aduce anual, in , un sfert de milion de vizitatori.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strada redeschisa de Fritz din mainile clanurilor era inchisa de pe vremea comunismului: Țeava de gaze a fost sparta la demolare!

09:45, 23.04.2024 - Nebunie la Timișoara, unde, aflat in campanie, primarul Dominic Fritz s-a filmat in timp ce se demolau amenajarile de pe o strada care leaga Parcul Copiilor de strada C.D Loga, acolo unde are sediu primaria și unde locuiesc romii de matase ai Timișoarei, cunoscutele clanuri Carpaci și Stancu.

Aniversare. 105 ani de la eliberarea orașelor Carei și Satu Mare

07:25, 19.04.2024 - La 19 aprilie 2024 se implinesc 105 ani de la eliberarea orașelor Carei și Satu Mare de catre Armata Romana si instaurarea administratiei romanesti. O pagina de istorie ascunsa de administrația Kovacs-Keizer, de catre toate instituțiile județene care nu fac publica aceasta aniversare ce privește municipiul…

La Guvern se pune in mișcare un plan uriaș: instrumentul funcționa ca uns pe vremea comunismului/ VIDEO

18:40, 11.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat ca se va lansa un nou proiect ReConect, care va urmari sa coreleze nevoile din piața muncii cu cele din oferta educaționala. Un sistem de acest tip funcționa in perioada comunista in Romania, atunci cand existau repartițiile, iar facultațile erau strans legate de…

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

'Granarul Europei' renaște: se reconstruiesc vechile instalații din vremea comunismului

22:46, 03.04.2024 - Romania a fost, timp de foarte mulți ani, ”Granarul Europei”. Dupa Revoluție, multe dintre instalațiile de irigații au fost distruse și agricultura romaneasca nu a mai fost performanta. Acum, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunța faptul ca se refac instalațiile de irigații in principalele județe…

Anunț ANM de ultima ora! Vremea se racește din nou in Romania

19:35, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca se racește vremea in Romania! Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Prognoza meteo 8 martie 2024, de Ziua Femeii. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

17:36, 07.03.2024 - Prognoza meteo 8 martie 2024, de Ziua Femeii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța valori termice normale pentru aceasta perioada din an. Ramai pe a1.ro pentru a afla cum va fi vremea astazi.

Cum va fi VREMEA in primavara 2024 in Romania. Prognoza METEO pentru prima parte a lunii martie

21:55, 16.02.2024 - Cum va fi VREMEA in primavara 2024 in Romania. Prognoza METEO pentru prima parte a lunii martie Cum va fi VREMEA in primavara 2024 in Romania. Prognoza METEO pentru prima parte a lunii martie Meterologii anunta temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite in aceasta perioada, in toata tara, pana in…


Ce parere ai despre aceasta stire?