Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zodia care află că este înșelată în luna iulie. Acești nativi sunt urmăriți de ghinion pe toate planurile

Publicat:

Deși se visau intr-o relație cu persoana iubita pana la adanci batraneți, luna iulie vine cu o veste care le va strica complet planurile de viitor. O zodie afla ca este inșelata de partener și va trece prin momente grele. Acești nativi sunt urmariți de ghinion la tot pasul și vor avea nevoie de ajutorul celor din jur pentru a trece peste o desparțire atat de dureroasa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodia care va avea parte de schimbari uriașe pe planul profesional. Luna aprilie 2024 aduce doar vești bune pentru acești nativi

20:40, 29.03.2024 - O zodie din horoscop va avea parte de schimbari uriașe in viața profesionala. Astrele vin cu cele mai bune vești pentru acești nativi. Iata cine sunt cei pentru care luna februarie aduce doar vești bune!

Zodia ghinionista a lunii aprilie. Acești nativi vor fi urmariți de probleme

23:50, 26.03.2024 - Luna aprilie nu vine cu cele mai bune vești pentru o zodie! Acești nativi vor trece prin clipe grele in perioada urmatoare, asta pentru ca vor avea parte de ghinion la orice pas. Ei vor fi urmariți de griji și de probleme, motiv pentru care vor avea nevoie de sprijinul oamenilor dragi pentru a trece…

Zodia care va fi tradata in luna martie. Acești nativi vor avea de suferit din cauza prietenilor

15:05, 20.02.2024 - Luna martie nu vine cu cele mai bune vești pentru o zodie! Acești nativi vor fi tradați in primavara. Ei vor varsa multe lacrimi și vor avea de suferit din cauza prietenilor, persoanele in care aveau mare incredere. Viața lor se va schimba radical. Cine sunt cei ce vor fi urmariți de ghinion in perioada…

Zodia protejata de Univers in luna martie. Acești nativi vor avea parte de noroc pe toate planurile

10:15, 13.02.2024 - Primavara vine cu cele mai bune vești pentru o zodie! Acești nativi vor avea parte de multe clipe speciale in luna martie, asta pentru ca vor fi protejați de Univers la orice pas. Ei vor avea noroc atunci cand vine vorba de iubire, bani și cariera. Cine sunt cei ce vor scapa definitiv de griji și probleme.

Zodia care va incepe luna februarie in lacrimi. Acești nativi vor fi urmariți de probleme și griji

15:40, 31.01.2024 - Vești proaste pentru o zodie! Acești nativi vor incepe luna februarie in lacrimi. Ei vor fi urmariți de probleme și griji la tot pasul. Vor trece prin clipe de coșmar, dar totul va fi bine daca vor avea parte de sprijinul oamenilor dragi din viața lor.

Zodia care va fi urmarita de ghinion in luna februarie. Acești nativi vor trece prin momente grele

11:05, 26.01.2024 - Zodia care va fi urmarita de ghinion in luna februarie. Acești nativi vor trece prin momente grele in perioada urmatoare. Ei vor varsa multe lacrimi din cauza suferinței, insa vor putea trece peste toate daca vor avea ajutor din partea oamenilor dragi.

Zodia care primește șansa vieții in luna februarie. Acești nativi vor fi mai fericiți ca niciodata

21:50, 25.01.2024 - Luna februarie vine cu cele mai bune vești pentru o zodie! Acești nativi vor primi șansa vieții in urmatoarea perioada. Ei vor fi mai fericiți ca niciodata și vor avea parte de multe momente speciale.

Horoscop luni, 22 ianuarie 2024. Zodia care este mai fericita ca niciodata, ce o bucura atat de mult

08:05, 22.01.2024 - Pentru ziua de luni, 22 ianuarie 2024, astrologii au numai vești bune pentru trei zodii din horoscop. Acești nativi se vor bucura de caștiguri semnificative pe toate planurile. Cu toate acestea, acești nativi trebuie sa fie mult mai atenți la semnele pe care le primesc de la Univers. De aceea, trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?