Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice si Parcurilor: Delfinariul Constanta ne raspunde- De ce delfinarii, gradini zoologice si circuri?

Publicat:

, functionarea este reglementata de Legea nr. 191 2002, care prevede ca: gradinile zoologice reprezinta acele unitati permanente care detin animale din speciile salbatice, in scopul prezentarii lor publicului o perioada de minimum 7 zile pe an. In lege sunt incluse gradinile zoologice propriu zise, gradinile cu pasari, volierele, delfinariile, terariile si acvariile, dar sunt excluse circurile, magazinele de animale de companie si unitatile care nu expun publicului ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicusor Dan ii raspunde lui Robert Negoita: Este intr-o lupta continua cu legea, asta e problema lui

08:40, 21.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicusor Dan, ii reproseaza edilului Robert Negoita ca s-ar afla "intr-o lupta continua cu legea" si ca face lucrari pe terenuri care nu se afla in administrarea Sectorului 3, conform Agerpres. "Primarul Negoita e intr-o lupta continua cu legea - asta e problema lui. Ce s-a intamplat…

In Romania, patru din cinci locuinte nu sunt asigurate impotriva dezastrelor naturale

00:11, 01.03.2024 - Doar 20% din cele peste 9,7 milioane de locuinte din Romania sunt asigurate in prezent, in conditiile in care Legea privind asigurarea obligatorie a acestora nu s-a aplicat niciodata in sensul in care a fost scrisa, a afirmat, joi, directorul general al PAID, Nicoleta Radu, la un eveniment de specialitate,…

Ce risca persoanele care nu declara la ANAF o moștenire. Ce spune legea

18:30, 21.02.2024 - Obligațiile fiscale sunt o parte inevitabila a vieții fiecaruia dintre noi, iar respectarea acestora este esențiala pentru evitarea problemelor legale și financiare. In Romania, Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF) joaca un rol crucial in verificarea situației fiscale personale a contribuabililor…

Stop risipei alimentare! Camera Deputaților a adoptat proiectul USR / Ce masuri va aduce noua lege

14:35, 20.02.2024 - Camera Deputatilor a adoptat, decizional proiectul de lege pentru stoparea risipei alimentare, o initiativa legislativa sustinita de USR. Consumatorii vor putea beneficia de preturi reduse la alimente inainte de data expirarii si va fi simplificata procedura prin care organizatiile neguvernamentale…

La stat sau la privat? Ne raspunde doctorul Dorian Schwartz

13:15, 15.02.2024 - In primul rand, trebuie sa știm ca avem dreptul de a alege orice spital atunci cand este vorba despre sanatatea noastra. Sistemul din Romania este unul deschis, in care coexista atat spitale publice, cat și spitale private.  In Romania, dreptul la ocrotirea sanatații este prevazut la art.34 din Legea…

Podul de Carți – Proiect derulat de Biblioteca Județeana cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii

00:30, 14.02.2024 - Comunicat de presa: Prin proiectul nostru „Podul de Carți”, peste 750 de volume vor fi oferite de Biblioteca Județeana „Duiliu Zamfirescu” Vrancea comunitații vrancene și focșanene, in zilele de 14 și 15 februarie 2024, care marcheaza Ziua Internaționala a Donației de carte și Ziua Naționala a Lecturii…

Legea junglei. In Romania, substanțele de uz veterinar se vand la liber

06:36, 18.01.2024 - In Romania nu exista o lege care sa reglementeze vanzarea substanțelor toxice de uz veterinar decat in doua situații: atunci cand vorbim despre produse psihotrope și stupefiante. In rest, totul se vinde la liber și oricui.

Diferența dintre conceptele „homeschooling” și „școala de acasa”. Categoria de copii care poate invața de acasa fara sa incalce legea

23:50, 16.01.2024 - In Romania, legislația actuala nu reglementeaza modelul de invațamant tip „homeschool”. In limitele legii, in schimb, se incadreaza conceptul de școlarizare la domiciliu. Experții avertizeaza insa ca cele doua noțiuni nu au aproape nimic in comun.


Ce parere ai despre aceasta stire?