Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi tristă, 17 milioane de fani sunt în doliu. A murit în somn din cauza unor probleme cardiace

Publicat:

Anuntul trist a fost facut chiar de stapanul patrupedului, care a precizat ca Boo a murit vineri, in timp ce dormea, și ca inima lui a cedat. 

Familia noastra este distrusa de durere, dar ne consolam cu faptul ca acum nu mai are nicio durere”, se arata in mesajul publicat pe pagina lui Boo, care a strans pana acum 17 milioane de fani. 

Cu un an in urma, cainele Buddy, prietenul bun al lui Boo a murit, iar stapanul lui zice, in mesajul publicat pe rețeaua sociala, ca pomeranianul a suferit mult dupa pierderea acestuia.

Boo a devenit celebru in 2011, datorita infațișarii…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea artei din Romania: A murit una dintre cele mai cunoscute coregrafe din țara noastra

07:15, 18.03.2024 - Coregrafa Adina Cezar a murit duminica la varsta de 82 de ani. Anuntul a fost facut de fiica artistei, Yvonne Toader (Cezar), intr-o postare pe pagina sa de Facebook. "Astazi, draga mea mama, Adina Cezar, a plecat in lumea ingerilor. A plecat in pace, inconjurata de cei dragi. Trupul sau va fi asezat…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Doliu in sportul romanesc! A murit fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu

20:05, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani. Anunțul a fost facut de Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook. „O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu,…

Doliu la Hollywood. A murit la doar 38 de ani, care a fost cauza morții

17:55, 28.02.2024 - Industria cinematografica de peste Ocean a primit o veste cutremuratoare. Este doliu din nou la Hollywood, un celebru actor a murit la doar 38 de ani. Anunțul tragic a fost facut chiar de fratele vedetei, care a dezvaluit și cauza morții. Hollywood-ul, in doliu O pierdere dureroasa, pe care familia…

Doliu in lumea literara romaneasca. S-a stins din viata criticul si istoricul literar Alex Ștefanescu

15:45, 25.02.2024 - Criticul si istoricul literar Alex Stefanescu a murit la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut de scriitorul Daniel Cristea Enache, potrivit stiripesurse.ro."O veste care indoliaza cultura romana: a murit marele critic si istoric literar Alex Stefanescu. Dumnezeu sa l odihneasca", scrie Daniel Cristea…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix

00:55, 10.02.2024 - A murit Moni Bordeianu, vocea de AUR a Phoenix din perioada anilor ’60! Nicu Covaci a facut anunțul trist pe Facebook. Moni Bordeianu, vocea inconfundabila... The post A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doliu in familia „Batranei Doamne”: Iosif Lereter a plecat sa cucereasca trofee in Cer

12:20, 27.01.2024 - Bucuria inaugurarii noului gazon este umbrita pentru suporterii „Batranei Doamne” de o veste trista. Unul dintre jucatorii de legenda ai clubului UTA, Iosif Lereter, a plecat dintre noi. Trista veste a fost anunțata de UTA Arad pe Facebook. „Mergi cu bine, Iosif Lereter! Batrana Doamna iți mulțumeste…


Ce parere ai despre aceasta stire?