Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zece oameni au murit în urma unui incendiu din estul Republicii Cehe

Publicat:

Zece oameni au murit sambata intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc de locuinte din estul , a anuntat politiaIncendiul s-a declansat la etajul 11 al blocului din Bohumin, aproape de granita cu Polonia.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

Accident grav in Germania. Cinci oameni au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat pe o autostrada – VIDEO

15:15, 27.03.2024 - Un accident grav, soldat cu mai multe victime, a avut loc miercuri pe o autostrada din Germania. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale salvatorilor – cadre medicale și pompieri, dar și autospeciale de poliție. Cel puțin cinci persoane au murit, potrivit BBC. Alte persoane au fost ranite…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania. 6 oameni au murit și 3 sunt raniți

14:40, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Cum a izbucnit incendiul din Valencia in care au murit 10 oameni. Autoritațile cu identificat cauza

08:55, 12.03.2024 - Un incendiu tragic care a avut loc la Valencia, la sfarșitul lunii februarie, s-a soldat cu pierderea a 10 vieți, dupa ce flacarile au cuprins in cateva minute un bloc de locuințe. La doua saptamani dupa tragedie, cauza incendiului a fost dezvaluita.

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Experții au stabilit cauza exploziei de la Crevedia in urma careia 6 oameni au murit

14:06, 03.02.2024 - Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Miniera și Protectie Antiexploziva (INSEMEX) Petroșani a stabilit cauza exploziei de la Crevedia, in timpul careia 6 persoane și-au pierdut viața. Citește și: Bebeluș ucrainean, vandut unei familii din Romania Astfel, potrivit raportului…

76 de oameni au murit intr-un incediu provocat de un criminal! Barbatul incerca sa scape de un cadavru

15:00, 24.01.2024 - Un oraș zguduit de groaza și durere, Johannesburg, devine martorul unui coșmar tragic in urma unui incendiu devastator soldat cu 76 de vieți pierdute. Tragedia a fost provocata de un criminal care incerca sa scape de un cadavru.


Ce parere ai despre aceasta stire?