Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zboruri spre 4 destinații de pe Aeroportul Cluj

Publicat:


 

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj va fi conectat cu 2 din cele mai mari hub-uri din Europa și se vor introduce zboruri spre 4 noi destinații.


Zboruri de pe spre Londra Heathrow și Amsterdam

Se vor introduce zboruri spre și Amsterdam de catre compania aeriana . Zborurile se vor desfașura de 4 ori, respectiv de 2 ori pe saptamâna, dupa urmatorul program, în intervalul 1-27 martie 2021:


Zborul cu numarul 0B 3731/3732:
- pe ruta CLUJ – LONDRA HEATHROW – CLUJ,…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va avea legaturi directe cu marile orașe din Europa

16:00, 15.04.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, anunța ca vor fi realizate noi rute pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Aeroportul brașovean va fi legat de orașe importante din Europa și Asia. Zborurile vor incepe la vara.

In Schengen, dar nu prea. Romanii sunt controlați pe aeroporturile din Franța, Italia, Spania, Austria / ”La zborul de la Cluj luni dimineața s-au comportat exemplar. Și la aterizare Bergamo”

09:40, 04.04.2024 - Dupa ce a fost anunțata cu mare fast intrarea Romaniei in spațiul Schengen aerian, pațaniile romanilor pe mai multe aeroporturi din Europa vin sa arate cum sunt tratați cei care zboara din țara noastra, in ciuda elimina

Oferta speciala la biletele de avion pentru august, anunțata de TAROM: 120 de euro zborul dus-intors, cu bagaj inclus, catre patru destinații din Europa

17:51, 16.03.2024 - TAROM a anunțat o oferta speciala pentru zborurile din luna august, in patru destinatii din Europa indragite de romani, tarifele biletelor de avion fiind de 120 de euro dus-intors, cu bagaj de mana inclus.

Cursele aeriene Timișoara – Munchen sunt din nou afectate de grevele din Germania

10:50, 07.03.2024 - Problemele cu grevele din Germania afecteaza din nou programul curselor aeriene de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Cursele Lufthansa spre Munchen au fost oprite pana vineri.  In urma unui anunț al companiei aeriene, zborurile  Lufthansa au fost anulate. Vizate sunt toate zborurile, incepand din…

Vești bune pentru romani! Wizz Air introduce curse noi din București și Brașov, spre cele mai cautate destinații

13:45, 28.02.2024 - Vești bune pentru toți romanii! Wizz Air a introdus curse noi de pe aeroportul din București și Brașov, inspre cele mai cautate destinații din Europa! Romanii care vor sa calatoreasca in perioada urmatoare au mai multe opțiuni!

Țara din Europa care interzise zborurile interne. Cum s-a ajuns la decizia drastica

00:40, 26.02.2024 - O țara din Europa a interzis zborurile interne, pe distanțe scurte. Autoritațile incearca sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera și sa promoveze transportul feroviar, care este mai ecologic, avand și legaturi importante intre orașele statului.

TikTok introduce Centre Electorale in aplicație

16:01, 14.02.2024 - Peste 134 de milioane de oameni din Europa folosesc TikTok in fiecare luna, iar mulți dintre aceștia vor vota la alegerile europene viitoare. Luna urmatoare, TikTok va lansa in aplicație un Centru Electoral in limba locala pentru fiecare dintre cele 27 state membre UE, pentru a se asigura ca oamenii…

Noi destinații de pe Aeroportul „George Enescu” din Bacau. Zboruri catre Madrid, Bologna și Milano

11:36, 31.01.2024 - Dan Air a anunțat zilele acestea programul de vara al companiei, care in acest an va opera zboruri din Bacau spre 11 destinații de importante din Europa, de doua, trei sau chiar patru ori pe saptamana.


Ce parere ai despre aceasta stire?