Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Yoghinul care afirma că nu a mai mâncat de 8 decenii a murit de bătrâneţe. Susţinea că a fost binecuvântat de o zeiţă

Publicat:

Un yoghin indian care spunea ca nu s-a mai hranit si hidratat in ultimele opt decenii, care a facut obiectul unor studii medicale dar si al multor indoieli, a murit marti la varsta de 90 de ani, a anuntat unul dintre vecinii lui.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit ars de viu, iar cainii din curte i-au mancat o mana

12:35, 24.03.2024 - Sfarșit tragic pentru un barbat de 72 de ani care locuia in satul Broșteni, din comuna Dragușeni. Acesta a fost gasit mort in propria curte, dupa ce a ars de viu. Mai mult, cainii pe care ii avea in curtea i-au mancat și o mana. Șocanta descoperire a fost facuta de o vecina, care in cursul zilei de…

Un barbat din Texas care a trait timp de sapte decenii intr-un „plaman de fier” a murit la 78 de ani

02:35, 15.03.2024 - Un barbat paralizat din Texas, care a trait 70 de ani in interiorul unui plaman de metal dupa ce a contractat poliomielita in copilarie, a murit, a anuntat familia acestuia, potrivit Reuters. Paul Alexander, in varsta de 78 de ani, a murit luni, a scris fratele lui, Philip, pe Facebook. Nu a precizat…

Barbatul care a trait 7 decenii intr-un cilindru metalic a murit la 78 de ani. Povestea lui Paul și cum a ajuns in „plamanul de fier”

14:00, 13.03.2024 - Un supraviețuitor al poliomielitei, care a trait intr-un „plaman de fier” timp de 70 de ani, a murit la varsta de 78 de ani. Paul Alexander, cunoscut sub numele de „Polio Paul”, a contractat boala virala in vara anului 1952, cand avea șase ani și a ramas paralizat de la gat in jos.

9 turiști au murit in Zanzibar, alți 78 sunt la spital: au mancat 'delicatesa' locala, carne de broasca testoasa

15:20, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian, conform News.ro. Carnea de broasca testoasa de mare…

Opt copii și un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca țestoasa in Zanzibar

08:10, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian.

Un șef de servicii din Ucraina afirma ca Alexei Navalnii „a murit din cauza unui cheag de sange”

22:15, 25.02.2024 - Șeful serviciului de informații al apararii din Ucraina, Kyrylo Budanov, afirma ca este „mai mult sau mai puțin confirmat” ca Alexei Navalnii a murit din cauze naturale - mai exact din cauza unui cheag de sange, scrie Sky News.

Un pastor a murit in timpul slujbei pe care o susținea, in Dej. Romi Mocan a suferit un colaps

21:40, 30.01.2024 - Intr-un moment tragic pentru comunitatea creștina penticostala din Dej, pastorul Romi Mocan a incetat din viața in timp ce susținea o slujba in biserica sa. Evenimentul neașteptat i-a șocat pe oamenii prezenți. Acesta a suferit un colaps in timpul slujbei pe care o conducea cu devotament.

Un barbat de 23 de ani a murit la 40 de minute dupa ce a mancat o felie de pizza. Ce s-a intamplat, de fapt

17:30, 09.01.2024 - Un tanar de doar 23 de ani a decedat dupa ce a consumat o felie de pizza. Nimeni nu se gandea ca așa se va sfarși viața baiatului. Ce s-a intamplat, de fapt, aflați in randurile urmatoare. Un tanar a murit dupa ce a mancat o felie de pizza Un tanar absolvent de facultate a murit dupa ce a luat doar…


Ce parere ai despre aceasta stire?