Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Yan Bingtao l-a învins pe John Higgins în finala Mastersului de snooker

Publicat:

, 20 de ani, a produs surpriza la Masters, dupa ce l-a invins in finala pe mult mai experimentatul scoțian , scor 10-8.  Yan Bingtao este cel mai tanar campion la Masters din ultimii 26 de ani, fiind cu un singur an mai batran decat a fost Ronnie O'Sullivan, cand a stabilit recordul de tinerețe pentru un campion;Yan Bingtao este al doilea jucator din China care caștiga trofeul , dupa in 2011;Masters-ul londonez ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

O'Sullivan se califica en fanfare in optimile de finala la Crucible

17:00, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a trecut joi in optimile de finala ale Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. De șapte ori campion la Crucible, englezul l-a invins pe galezul Jackson Page, cu scorul categoric de 10-1. El il intalnește in turul doi pe galezul Ryan Day, care a eliminat un cap de serie.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan, in optimi dupa o victorie categorica

16:56, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a incheiat rapid conturile contra lui Jackson Page, liderul ierarhiei mondial obținand calificarea in optimile Campionatului Mondial de snooker dupa o victorie categorica, scor 10-1.

VIDEO Ronnie O'Sullivan, debut spectaculos la CM Snooker - Cu un pas in optimi

09:11, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan are parte de un debut perfect la Crucible, multiplul campion mondial conducand de-o maniera categorica (scor 8-1) meciul cu Jackson Paige (locul 43 mondial) din runda inaugurala.

CM Snooker 2024: Lista capilor de serie de la Crucible / Cu cine vor juca cei trei campioni mondiali din calificari

13:50, 08.04.2024 - Ordinea celor 16 capi de serie de la Campionatul Mondial de snooker (20 aprilie - 6 mai) a fost stabilita, dupa ce Mark Williams l-a invins pe Ronnie O'Sullivan in finala Tour Championship. De pe aceasta lista lipsesc nume importante, trei foști campioni ai lumii fiind nevoiți sa-și caștige dreptul…

Ronnie O'Sullivan, invins in finala Tour Championship - Sesiune de seara ingrozitoare pentru „The Rocket”

07:35, 08.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a fost invins in finala Tour Championship la snooker, cel supranumit „The Rocket” avand o sesiune de seara de coșmar. O'Sullivan a intrat in avantaj la pauza contra lui Mark Williams (scor 5-3), dar nu a mai caștigat vreun frame la reluarea meciului.

Snooker: L-a eliminat pe Ronnie O'Sullivan, dar a pierdut urmatorul meci cu 5-0 / Semifinale interesante la World Open

16:50, 22.03.2024 - Hossein Vafaei a furnizat cea mai mare surpriza de la World Open eliminandu-l in optimi pe Ronnie O'Sullivan (liderul mondial), dar aventura iranianului la turneul din China s-a oprit in faza sferturilor.

Snooker - World Open: John Higgins, de patru ori campion mondial, eliminat de locul 52 in lume

18:11, 19.03.2024 - John Higgins a parasit surprinzator World Open, multiplul campion al lumii fiind invins de Jackson Page (ocupantul locului 52 in clasamentul mondial), scor 5-3, in primul tur al turneului de snooker de la Yushan (China).

Victorie istorica a lui Ronnie O’Sullivan la turneul de la Riyadh » Adversarul n-a reușit nicio lovitura de buzunar

19:40, 06.03.2024 - Liderul mondial din snooker, Ronnie O’Sullivan (48 de ani), a reușit o victorie istorica la turneul de la Riyadh. „Racheta” l-a invins pe John Higgins (48 de ani, locul 10 mondial) in sferturile de finala, cu scorul de 4-0. O’Sullivan joaca impotriva lui Judd Trump (34 de ani, locul 2 mondial) pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?