Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

X Factor, din nou lider de audiență pe toate categoriile de public

Publicat:

Vineri seara, X Factor a castigat lupta pe toate categoriile de public. Cea de-a patra editie a show-ului difuzat de Antena 1, difuzata aseara in intervalul 20:30 – 23:04 s-a impus ca lider de piata atat la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 și 49 de ani, cat si in randul publicului din mediul urban, dar si la nivelul intregului public din Romania.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Incident bizar, la o lansare de candidat. Declarația cu care un lider PSD a șocat audiența: Romania condusa de Ciolacu se prabușește!

12:40, 12.04.2024 - ”E bine ca mai puteți rade! Intr-o țara care se prabușește, și rasul e un artificiu care ne da optimismul necesar!”, le-a spus colegilor Ion Minzina.Jurnaliștii de la semnal-ag.ro noteaza insa ca, in ultimele trei mandate PSD, Argeșul s-a prabușit patru locuri in topul economic al județelor țarii. 

Teorie noua despre candidatii la alegerile prezidentiale

06:20, 09.04.2024 - In vreme ce majoritatea liderilor PSD sugereaza ideea unui candidat comun cu PNL la alegerile prezidentiale, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu este de parere ca niciunul dintre cele doua partide nu isi poate ”permite” sa nu aiba candidat pentru functia de presedinte al Romaniei, cel putin in…

Meciul Columbia - Romania, transmis aseara de Antena 1, lider detasat de audienta

13:05, 27.03.2024 - Amicalul Columbia – Romania, incheiat aseara 3-2 pe Estadio Metropolitano, a fost urmarit ȋn direct la Antena 1 de aproape 1.8 milioane de telescpectatori. Partida tricolorilor condusi de Edi Iordanescu s-a impus aseara ca lider detasat de audienta, la nivelul tutror categoriilor de public.

Florin Barbu: Romania nu a importat grau din Ucraina / La Ministerul Agriculturii s-au depus sapte cereri de import de cereale din Ucraina, dar nicio cerere nu este aprobata in momentul de fata

22:55, 04.02.2024 - Ministrul Agriculturii a fost intrebat duminica, la Antena 3 CNN cat grau a importat Romania din Ucraina.  “In momentul de fata, Romania nu a importat grau din Ucraina”, a afirmat Florin Barbu.  El a mai fost intrebat ce parere are despre afirmatia adjunctului directorului Institutului National de Economie…

Dani Oțil, noi declarații despre Andra și Catalin Maruța, care l-au barfit cand forma un cuplu cu Mihaela Radulescu: „Ne vedem la evenimente”

10:20, 03.02.2024 - Dani Oțil a vazut filmul „Tati part-time” la cinema și a avut o reacție in mediul online la adresa Eveie Maruța, care joaca rolul principal in pelicula. Totodata, prezentatorul a adus in discuție și relația pe care o are cu Andra și Catalin Maruța, pe care i-a acuzat ca l-a barfit cand el forma un cuplu…


Ce parere ai despre aceasta stire?