Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

X Factor 2020. Jurații au avut o intrare spectaculoasă pe scenă, în Bootcamp. Ce țiunte au purtat Delia și Loredana

Publicat:

A inceput etapa Bootcamp-ului in sezonul cu numarul noua al competiției X Factor! Jurații au avut o intrare spectaculoasa pe scena, iar cele doua doamne Delia și Loredana au impresionat prin ținutele lor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor, 7 aprilie. Magicianul Robert Tudor vine cu un super show de magie, iar Nury Guney il impresioneaza pe Cheloo

14:05, 06.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil. Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor il va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor,…

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva, 23 martie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, transformare spectaculoasa in Loredana și B.U.G. Mafia. Ce au spus jurații: „E revoltator!” / VIDEO

23:05, 23.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au facut show la Te cunosc de undeva și au interpretat doua personaje cunoscute in Romania. Cei doi au reușit sa impresioneze și au obținut un spectacol ideal, unde concurenții și jurații s-au ridicat in picioare pentru a dansa.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Cum arata Erika Isac la 15 ani. A facut furori la X Factor, Stefan Banica Jr si Delia, impresionati de artista: „Am luat decizia de a nu mai aparea”

14:10, 22.02.2024 - Erika isac este una dintre cele mai in voga artiste ale momentului. A devenit cu adevarat un personaj apreciat in urma lansarii piesei „Macarena”, care a facut furori in mediul online și a revoluționat tineretul. Cine este, de fapt, tanara trapperița și de ce a primit hate in urma participarii la X…

Ținute la premiile BAFTA 2024. Dua Lipa a aparut intr-o rochie spectaculoasa / FOTO

14:11, 19.02.2024 - Ce ținute au purtat vedetele la premiile BAFTA 2024. Dua Lipa și celebrul actor Cillian Murphy au atras toate privirile. Cumoscta cantareața a purtat o rochie roșie, lunga, considerata de privitori drept „spectaculoasa”. Ceremonia a scos in evidența eleganța celor prezenți. Iata cum și-au facut apariția…

Duo Forza, numar senzațional de acrobație și forța pe scena iUmor. Delia: ,,A fost un numar fabulos!’’

12:00, 16.02.2024 - Primul episod din noul sezon iUmor – Alege comedia, ce va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY, va aduce in fata telespectatorilor cele mai neasteptate momente artistice, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?