Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​WTA Dubai: Garbine Muguruza, în careul de ași după ce a revenit în fața Arynei Sabalenka / Programul semifinalelor

Publicat:

​Garbine Muguruza s-a calificat în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Dubai, dupa ce a trecut de a treia favorita, Aryna Sabalenka, în trei seturi, scor 3-6, 6-3, 6-2.

Dupa ce a avut emoții în primul game al partidei (a salvat doua mingi de break), Sabalenka a început sa loveasca din ce în ce mai puternic, s-a impus la retur în al patrulea game și a câștigat setul fara sa piarda la serviciu (a câștigat 85% dintre punctele jucate cu primul serviciu).

Setul secund a început perfect pentru Sabalenka: Aryna a facut break înca…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep are șanse sa participe la JO Paris 2024. Darren Cahill i-a semnat scrisoarea de susținere

18:25, 18.04.2024 - Simona Halep are șanse sa poata participa la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Federația Romana de Tenis a depus dosarul pentru obținerea a doua wild-carduri la Jocurile Olimpice, pentru Simona Halep și Irina Begu.

Halep, emoții inainte de Madrid Open: 'Dupa meciul cu Badosa am avut patru zile in care n-am putut sa ma misc' / Ce spune despre noul antrenor

23:36, 11.04.2024 - Simona Halep a declarat ca isi doreste mult sa primeasca wild card pentru turneul de la Roland Garros.„Sper si imi doresc wild card la Roland Garros. Imi doresc tare mult sa joc la RG, este turneul meu preferat”, a spus Halep intr-un interviu pentru Digi Sport.

VIDEO Lidera mondiala, victorie cu mari emoții la WTA Miami - Tabloul complet al optimilor

09:15, 25.03.2024 - Linda Noskova furnizase surpriza inceputului de an eliminand-o pe Iga Swiatek in turul trei de la Australian Open 2024, iar tanara jucatoare din Cehia i-a pus din nou mari probleme liderei clasamentului mondial in a treia runda a turneului WTA 1.000 de la Miami.

Meciul cu Simona Halep a distrus-o: „Am plans o saptamana, jur!”

10:35, 23.03.2024 - Sloane Stephens (31 de ani, locul 41 WTA) a dezvaluit ca „am plans o saptamana” dupa ce a pierdut finala Roland Garros 2018, 6-3, 4-6, 1-6 cu Simona Halep. Pe 9 iunie 2018, Simona Halep a caștigat primul ei turneu de Grand Slam. Jucatoarea din Romania s-a impus pe zgura din Paris, la Roland Garros,…

Virginia Ruzici, despre șansele Simonei sa revina in top

20:25, 05.03.2024 - Fosta jucatoare romana de tenis Virginia Ruzici, castigatoare la simplu si dublu a turneului Roland Garros, a declarat, marti, pentru AGERPRES, ca este foarte optimista ca Simona Halep, a carei suspendare pentru dopaj a fost redusa de la 4 ani la 9 luni, va reveni in topul mondial feminin, ea dandu-le…

Simona Halep a ajuns la Lausanne, unde incep audierile TAS. Nu va face declaratii pana la incheierea audierilor

18:15, 06.02.2024 - Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) confirma faptul ca audierea in cadrul arbitrajului privind procedurile de arbitraj a Simonei Halep impotriva Agentiei Internationale pentru Integritate in Tenis (ITIA) va avea loc de miercuri pana vineri, la sediul TAS din Lausanne, Elvetia.

Sa inceapa Transylvania Open! Douasprezece romance vor intra in concurs

13:40, 03.02.2024 - Romania va avea cinci reprezentante pe tabloul principal de simplu al turneului de tenis Transylvania Open, singurul de nivel WTA 250 din Romania, care va debuta luni in BT Arena din Cluj-Napoca. De asemenea, in calificari vor evolua sapte romance. Așadar, Ana Bogdan (66 WTA), Jaqueline Cristian (89…


Ce parere ai despre aceasta stire?