Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Week-endul însângerat continuă. Accident grav în Bistrița - Un tânăr a murit pe loc, alți 3 în stare gravă (VIDEO)

Publicat:

Dupa ce sambata au fost mai multe accidente grave soldate cu morți, nebunia nu s-a incheiat. Un tanar de 18 ani a murit și alți trei au fost raniți grav, dupa ce mașina in care se aflau a lovit un stalp de electricitate, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 17D, in localitatea Rodna, județul Bistrița-Nasaud relateaza mediafax.

Vezi și: Diana Șoșoaca le cere sa intervina: 'Sa-si faca treaba și sa opreasca aceasta maziliere a poporului roman'

Potrivit ISU Bistrița-Nasaud, in accident au fost implicați patru tineri, dar pentru unul dintre ei, un baiat de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

VIDEO| Accident teribil, in Muntenii de Jos. Un tanar a ajuns in stare grava la spital (FOTO)

08:30, 04.04.2024 - VITEZA…Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui locuitor din comuna Muntenii de Jos. Pe imagini se observa un autoturism care circula, cu viteza, dinspre Vaslui catre Crasna. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un alt autoturism parcat pe marginea…

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Barbat mort intr-o padure din Bistrița Bargaului! Un altul a ajuns in stare grava la spital

16:15, 21.03.2024 - Un barbat și-a pierdut viața, iar un altul a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident de munca petrecut intr-o zona forestiera pe raza localitații Bistrița Bargaului. Potrivit ISU Bistrița-Nasaud, accidentul s-a petrecut intr-o zona de munte greu accesibila, loc cunoscut sub denumirea Pietroasa.…

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!

Accident cumplit pe DN 13: doi barbați au murit. O femeie, in stare grava

12:30, 08.02.2024 - Un accident cu urmari dramatice s-a produs joi, pe DN 13, in județul Brașov. Echipajele medicale au intervenit la fața locului, dar, din pacate, doua persoane nu au putut fi salvate. Doi barbati, unul in varsta de 55 de ani si celalalt de 60 de ani, au murit, iar o femeie a fost grav ranita […] The…

Un tanar sofer roman a murit la volan, pe autostrada M0, in Ungaria. Victima facea parte din galeria echipei UTA

11:25, 26.01.2024 - Șoferul roman, care a murit la volan, in urma cu catea zile, in timp ce conducea pe autostrada M0, din Ungaria, era fan infocat al echipei UTA. Camarazii din peluza vor acum sa ajute familia.


Ce parere ai despre aceasta stire?