Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Washingtonul se angajează să menţină "superioritatea militară" a Israelului

Publicat:

s-au angajat joi in scris sa mentina "superioritatea militara" a Israelului asupra celorlalte tari din regiune, in contextul in care statul evreu se ingrijoreaza de o posibila vanzare (EAU) a unor avioane de vanatoare F-35, noteaza AFP.

Secretarul american al apararii, , si omologul sau israelian, , au semnat un document comun la finalul unor discutii la Washington, potrivit fotografiilor oficiale publicate de Pentagon.

Departamentul american al Apararii a ramas foarte discret in legatura cu continutul acestui document,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful Pentagonului avertizeaza ca „supraviețuirea Ucrainei e in pericol”

09:05, 20.03.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a avertizat marti ca supravietuirea Ucrainei este in pericol si a incercat sa convinga aliatii ca Statele Unite raman angajate fata de Kiev, chiar daca Washingtonul a ramas, practic, fara bani pentru a continua sa inarmeze fortele ucrainene, relateaza Reuters.

Washingtonul face noi presiuni asupra Israelului pentru incetarea focului in Gaza

15:50, 19.03.2024 - Statele Unite au facut, marți, un nou apel la incetarea focului in Gaza pentru a evita adancirea crizei de alimente in teritoriul palestinian, relateaza Mediafax. SUA au facut un nou apel la incetarea focului in Gaza, teritoriu ai carui locuitori au ajuns in pragul foametei, in urma razboiului dintre…

SUA cer explicații Israelului dupa uciderea a peste 100 de palestinieni care așteptau ajutoare in Gaza

23:46, 29.02.2024 - Statele Unite au cerut joi Israelului sa ofere „raspunsuri” dupa moartea a peste 110 persoane, potrivit Hamas, in timpul unei distribuiri de ajutoare in Gaza, care s-a transformat in haos, Washingtonul descriind o situatie „disperata”, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Secretarul american al apararii va fi audiat in Congresul SUA pentru ca si-a ascuns boala: „Comandantul suprem nu a stiut ca secretarul apararii este scos din lupta“

10:30, 29.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, va trebui sa explice joi Congresului Statelor Unite motivele pentru care a ascuns fata de presedintele Joe Biden si fata de numarul doi de la Pentagon ca a fost operat de cancer la prostata, transmite Reuters.

Rusia „pluseaza”: „Risc de razboi nuclear accidental din cauza problemelor de sanatate ale lui Biden și ale șefului Pentagonului”

22:36, 15.02.2024 - Riscul unui razboi nuclear „accidental” a crescut puternic pe fondul problemelor de sanatate pentru președintele american Joe Biden și șeful Pentagonului Lloyd Austin, a declarat secretarul adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Mikhail Popov.„In situația politica interna dificila și nervoasa…

Razboi in Ucraina, ziua 722. SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei, afirma secretarul american al Apararii

00:10, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Josep Borrell sugereaza SUA sa livreze mai puține arme Israelului și il critica dur pe Netanyahu: „Vor sa-i evacueze pe palestinieni? Unde? Pe luna?”

19:35, 12.02.2024 - Șeful politicii externe a Uniunii Europene, Josep Borrell, a facut luni, 12 februarie, un apel subtil și voalat la adresa Statelor Unite sa reduca livrarile de armament catre Israel din cauza numarului mare de victime civile in razboiul din Fașia Gaza, informeaza Reuters.Borrell a reamintit ca președintele…

Secretarul american al Apararii, internat din nou in spital. Lloyd Austin si-a delegat atributiile

07:51, 12.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, ale carui spitalizari pastrate secrete au starnit controverse, a fost internat din nou in spital duminica si si-a delegat atributiile adjunctei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?