Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Washingtonul avertizează Beijingul asupra oricărei „reacţii excesive” la escala preşedintei Taiwanului în SUA

Publicat:

Washingtonul a avertizat Beijingul asupra oricarei „reactii excesive” la sosirea in SUA a presedintei Taiwanului, -wen, care urmeaza sa faca o escala la in contextul deplasarii sale spre si la pe drumul de intoarcere.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion de recunoaștere al marinei SUA a zburat prin Stramtoarea Taiwan

09:30, 17.04.2024 - Un avion de patrulare si recunoastere al marinei americane a efectuat miercuri un zbor prin Stramtoarea Taiwan, la doar cateva ore dupa discutia avuta de ministrii apararii chinez si american, in care Beijingul a avertizat Washingtonul in privinta naturii ultrasensibile a problemei Taiwanului.

Xi Jinping afirma ca nimeni nu poate opri „reuniunea de familie” cu Taiwanul și „tendința istorica de reunificare a țarii”

16:45, 10.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping i-a spus miercuri, 10 aprilie, fostului președinte taiwanez Ma Ying-jeou ca interferențele externe nu pot opri "reuniunea de familie" dintre cele doua țari desparțite de Stramtoarea Taiwan și ca nu exista probleme care sa nu poata fi discutate, informeaza Reuters.Incepand…

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Șeful Pentagonului avertizeaza ca „supraviețuirea Ucrainei e in pericol”

09:05, 20.03.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a avertizat marti ca supravietuirea Ucrainei este in pericol si a incercat sa convinga aliatii ca Statele Unite raman angajate fata de Kiev, chiar daca Washingtonul a ramas, practic, fara bani pentru a continua sa inarmeze fortele ucrainene, relateaza Reuters.

Emiratele Arabe Unite au fost excluse de pe o lista a tarilor cu risc de fluxuri ilegale de bani

08:55, 24.02.2024 - Grupul de actiune financiara (FATF), un organism care reuneste tari din Statele Unite pana in China pentru a combate criminalitatea financiara, a exclus vineri Emiratele Arabe Unite de pe o ”lista gri” care include doua duzini de natiuni considerate riscante. Tara din Golf, un magnet pentru milionari,…

Convorbire intre Xi Jinping și Putin. Sa-si „apere suveranitatea, securitatea”

15:10, 08.02.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a declarat joi intr-o convorbire telefonica purtata cu omologul sau rus Vladimir Putin ca tarile lor trebuie sa se opuna „ingerintelor” straine, potrivit postului televiziunii publice de la Beijing, CCTV, informeaza AFP, preluata de Agerpres. China si Rusia denunta cu…

Convorbire intre Xi Jinping și Putin. Ce și-au spus

15:00, 08.02.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a declarat joi intr-o convorbire telefonica purtata cu omologul sau rus Vladimir Putin ca tarile lor trebuie sa se opuna „ingerintelor” straine, potrivit postului televiziunii publice de la Beijing, CCTV, informeaza AFP, preluata . China si Rusia denunta cu regularitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?