Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Washington: Explozie puternică în Baltimore

Publicat:

O explozie puternica s-a produs luni dimineata ora locala intr-un cartier din orasul Baltimore (Maryland), distrugand cateva imobile. Cel putin o persoana a murit, trei au fost ranite grav si sunt in stare critica, iar cel putin cinci sunt prinse sub daramaturi, au anuntat pompierii, conform Reuters si Xinhua. ”Mai multe case au explodat. Cel putin cinci oameni sunt prinsi sub daramaturi, unii sunt copii” – au scris pompierii pe pagina de Facebook Baltimore Firefighters Local 734. (Agerpres)

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

3 romani care munceau in Florența au fost raniți intr-un accident cu 5 morți (video)

21:41, 17.02.2024 - Trei muncitori din Romania au fost raniti vineri in Italia, intr-un cumplit accident de munca petrecut pe un santier din Florenta, care s-a soldat cu cinci morti, relateaza Reuters si ANSA, conform News.ro. Muncitorii au murit vineri dimineata, dupa ce s-a prabusit o grinda pe un santier unde lucrau…

Turcia incearca in continuare sa joace un rol de mediator intre Ucraina si Rusia

18:10, 15.02.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, si-a exprimat joi dorinta de a media o pace „corecta” intre Ucraina si Rusia, transmite Reuters. „Am adus partile impreuna in Turcia cu mai multe ocazii. Putem face asta din nou si deschide usa catre pace prin gestionarea unui proces concentrat pe solutii, fara…

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Explozie puternica in Washington D.C, in urma unei scurgeri de gaz. Un barbat a fost ranit ușor VIDEO

15:00, 19.01.2024 - O explozie violenta a avut loc joi, 18 ianuarie, in cartierul Anacostia. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata momentul in care explozia a distrus o cladire din Washington D.C., relateaza BBC.

Explozia din Nigeria a ucis doi oameni, in timp ce cladirile se prabușesc

00:56, 18.01.2024 - Cel puțin doua persoane au fost ucise și alte cateva zeci au fost ranite intr-o explozie, in statul Oyo din Nigeria, care a prabușit și mai multe cladiri, potrivit Reuters.Operațiunile de cautare și salvare au fost in desfașurare miercuri (17 ianuarie), dupa o explozie mortala, la o reședința privata…

(video) Explozie puternica la un hotel din centrul orasului Fort Worth din Texas. Cel putin 11 raniti

08:40, 09.01.2024 - Cel putin 11 persoane au fost ranite, luni, intr-o explozie care a avut loc la hotelul Sandman Signature din centrul orasului Fort Worth din Texas, a anuntat Craig Trojacek, purtator de cuvant al Departamentului de Pompieri, relateaza digi24.ro .

Explozie puternica la un hotel din centrul orasului Fort Worth din Texas. Cel putin 11 raniti

08:15, 09.01.2024 - Cel putin 11 persoane au fost ranite, luni, intr-o explozie care a avut loc la hotelul Sandman Signature din centrul orasului Fort Worth din Texas, a anuntat Craig Trojacek, purtator de cuvant al Departamentului de Pompieri, relateaza CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?