Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulpița și Viorel au revenit la Acces Direct. Cine o pune pe biata gravidă să facă avort

Publicat:

Vulpița și Viorel au revenit in forța la cu o noua telenovela din familia lor. nu mai are liniște in caminul conjugal din Blagești de cand s-a aflat ca , alias Vulpița, este insarinata. Noua telenovela in familia Vulpiței, desfașurata la . Ce s-a intamplat și Viorel […] The post Vulpița și Viorel au revenit la . Cine o pune pe biata gravida sa faca avort appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai recenta fotografie cu Vulpița! Unde locuiește acum, dupa ce s-a intors in Romania

09:21, 25.03.2024 - Vulpița s-a intors in Romania, dupa o scurta perioada petrecuta in Germania. Veronica Stegaru a plecat din Blagești la inceputul lunii februarie și a stat in Berlin, dar de curand, s-a intors acasa.

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Mirela Vaida, dezvaluirea momentului despre Viorel și Vulpița. A recunoscut ce multi banuiau de fapt, ce a fost adevarat si ce nu

09:25, 02.03.2024 - Mirela Vaida a facut recent o dezvaluire neașteptata despre Viorel și Vulpița. Au trecut cațiva ani de la momentul in care celebrul „serial” s-a incheiat, iar acum, prezentatoarea Acces Direct a recunoscut ceva ce mulți banuiau, de fapt, despre controversatul cuplu. Ce a fost adevarat si ce nu? Record…

S-a terminat telenovela „Karim Benzema”. Atacantul francez a revenit la antrenamentele lui Al-Ittihad

21:35, 06.02.2024 - Dupa aproape o luna de absența, superstarul francez Karim Benzema a revenit la antrenamentele echipei saudite Al-Ittihad. Anterior, el solicitase sa fie imprumutat la un club din Europa. Castigatorul Balonului de Aur in 2022, Karim Benzema a fost blocat luna trecuta timp de 17 zile in Mauritius, din…

Vulpița a plecat din țara! De ce ar fi parasit Veronica Stegaru Romania

11:10, 01.02.2024 - Veronica Stegaru a plecat din Romania, iar aceasta veste i-a surprins pe toți fanii ei. Vulpița le-a dat vestea tuturor in urma cu puțin timp. Iata de ce a parasit Romania și de ce nu mai locuiește in Blagești, locul la care nu era dispusa sa renunțe prea curand.

Imaginea publicata de Vulpița pe paginile de socializare! Ce le-a transmis Veronica Stegaru fanilor / FOTO

16:25, 30.12.2023 - Vulpița a publicat o imagine speciala pe paginile sale de socializare. Veronica Ștegaru le-a transmis un mesaj internauților, cu toate ca nu s-a mai afișat public de ceva timp. Iata ce a postat pe pagina de Instagram!


Ce parere ai despre aceasta stire?