Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulpița este în război cu socrii! Mama lui Viorel iartă, dar Veronica este de neclintit

Publicat:

Chiar daca ar trebui sa sarbatoreasca impreuna, soții Stegaru nu se au prea bine cu parinții lui Viorel! In timp ce socrii spun ca iarta tot și șterg totul cu buretele, soția-vulpița ramane ferma pe poziții: nu vrea sa mai puna piciorul la Blagești, nici macar cu ocazia zilei de naștere a lui Dumitru, socrul ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exista cale de impacare intre Vulpița și Viorel? Ce spun vecinii dupa ce ea și-a refacut viața, dar a ramas din nou singura

15:00, 11.04.2024 - Vulpița și Viorel ajung din nou in atenția pubicului dupa ce vecina barbatului a vorbit despre ce se mai intampla acum cu cei doi. Iata ce a spus cu privire la relația dintre Viorel și Vulpița și daca mai este posibila o impacare.

Exita cale de impacare intre Vulpița și Viorel? Ce spun vecinii dupa ce ea și-a refacut viața, dar a ramas din nou singura

14:00, 11.04.2024 - Vulpița și Viorel ajung din nou in atenția pubicului dupa ce vecina barbatului a vorbit despre ce se mai intampla acum cu cei doi. Iata ce a spus cu privire la relația dintre Viorel și Vulpița și daca mai este posibila o impacare.

Un primar „special”. Se compara cu Superman, Omul Paianjen și Batman, dar este și mare admirator al lui Ceaușescu

12:31, 14.03.2024 - Acesta spune, intr-o postare pe Facebook, ca se simte precum personajele din filme: „Cu ai mei cetațeni din Stejari in preajma … sunt Omul Paianjen care va impiedica sa o luați razna. Cu ai mei cetațeni din Piscoiu sunt Batman care va da fiori! Cu ai mei cetațeni din Baloșani sunt Nemuritorul (Nr.:…

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Razboi in Ucraina, ziua 730. Consiliul Europei iși reafirma sprijinul "de neclintit” pentru Ucraina

15:25, 23.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 730. Consiliului Europei, instituția care garanteaza statul de drept pe continent, si-au reafirmat vineri sprijinul "de neclintit" pentru Kiev, cu o zi inainte de implinirea a doi ani de la invazia Rusiei asupra Ucrainei.

Vulpița, vedeta Romaniei, a plecat din țara! Motivul pentru care Veronica Stegaru a parasit meleagurile natale

08:55, 02.02.2024 - Vulpița, vedeta Romaniei, a plecat din țara! Motivul pentru care Veronica Stegaru a parasit meleagurile nataleVeronica Stegaru a plecat din Romania, iar aceasta veste i-a surprins pe toți fanii ei. Vulpița le-a dat vestea tuturor in urma cu puțin timp. Iata de ce a parasit Romania și de ce nu mai…

Vulpița a plecat din țara! De ce ar fi parasit Veronica Stegaru Romania

11:10, 01.02.2024 - Veronica Stegaru a plecat din Romania, iar aceasta veste i-a surprins pe toți fanii ei. Vulpița le-a dat vestea tuturor in urma cu puțin timp. Iata de ce a parasit Romania și de ce nu mai locuiește in Blagești, locul la care nu era dispusa sa renunțe prea curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?