Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulpița de la Acces Direct, fotografie rară alături de fiica ei! Cum arată Veronica Stegaru cu câteva zile înainte să nască / FOTO

Publicat:

Vulpița de la le-a facut o frumoasa surpriza fanilor de pe rețelele de socializare. Tanara din Blagești s-a gandit sa le dezvaluie internauților o imagine rara, de colecție, cu fiica ei, gest ce i-a emoționat pe mulți dintre cei care o urmaresc in mediul online. Iata cum arata soția lui cu cateva zile inainte sa-l aduca pe lume pe cel de-al doilea copil!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Durere fara margini pentru o mama! Fiica de 9 ani fost lovita de mașina in fața ei: ”Era lipita de asfalt” / VIDEO

20:35, 10.04.2024 - O mama sufera dupa moartea fiicei sale și cere sa se faca dreptate. Femeia și-a pierdut copilul in urma cu aproape 40 de ani, iar trecerea timpului nu a estompat și durerea suferita de aceasta. Barbatul responsabil pentru deces nu a fost pedepsit de autoritațile din Romania și a fost lasat liber.

Cum arata acum Vulpita. Facea furori la TV, acum cativa ani. Fosta sotie a lui Viorel Stegaru s-a intors in tara

15:45, 26.03.2024 - Vulpița a plecat peste hotare la inceputul lunii februarie, mai exact in Germania, dar recent s-a intors acasa. Tanara din Blagești aparea pe micile ecrane in fiecare zi in urma cu cațiva ani. Ce mai face acum, aflați in randurile urmatoare. Unde locuiește și ce face acum Vulpița Au trecut luni de zile…

Cea mai recenta fotografie cu Vulpița! Unde locuiește acum, dupa ce s-a intors in Romania

09:21, 25.03.2024 - Vulpița s-a intors in Romania, dupa o scurta perioada petrecuta in Germania. Veronica Stegaru a plecat din Blagești la inceputul lunii februarie și a stat in Berlin, dar de curand, s-a intors acasa.

Acces Direct. Maria, fiica Marianei, spune ca mama ei minte! Adolesenta a vorbit despre cultul religios: „Traiesc in voia Domnului!” / VIDEO

18:20, 20.03.2024 - Maria, fiica Marianei, spune ca mama ei minte! Adolesenta a vorbit despre cultul religios in care a intrat in luna ianuarie a acestui an. Iata ce declarații a facut tanara la Acces Direct de la Antena Stars, cu privire la situația ei din prezent!

Acces Direct. Antrenor de tenis, evacuat de urgența din vila din Snagov. Fiica și fosta soție s-ar fi aliat impotriva lui Mihai: „Sunt un om disperat”

19:35, 14.03.2024 - La o varsta respectabila, Mihai Tomescu a ajuns la capatul puterilor. Antrenorul de tenis susține ca fiica și fosta soție au vrut sa ii ia tot, el urmand sa fie evacuat din casa din Snagov, singura proprietate pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Acces Direct. Soțul Simonei a dezvaluit ororile prin care ar fi trecut, din cauza vecinului. Barbatul vrea ca Ionuț sa plateasca: ”Se vede clar...” / VIDEO

17:20, 12.03.2024 - Dupa ce soția lui a facut dezvaluiri dureroase despre ceea ce s-ar intampla in localitatea lor, barbatul a decis sa o susțina cu noi acuzații la adresa vecinului! Mircea a facut dezvaluiri despre ororile pe care le-ar fi trait din cauza lui Ionu. Fiica lor ar fi avut de suferit in acele momente!

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Ce marturisiri neașteptate a facut Mirela Vaida despre Viorel și Vulpița, dupa ce n-au mai aparut la TV. Parerea sincera a vedetei

12:00, 02.03.2024 - Mirela Vaida a scos la iveala detalii neașteptate despre Viorel Stegaru și fosta lui soție, Vulpița, la mai bine de doi ani de cand cei doi n-au mai aparut pe micile ecrane ale publicului in emisiunea Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?