Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea se schimbă! Se anunță ploi și vreme răcoritoare

Publicat:

CHIȘINAU, 2 iulie - Sputnik. Pentru astazi, meteorologii prognozeaza ploi insoțite de descarcari electrice și cu maxime de pana la 28 de grade.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi determinata de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferica normala, iar vantul va sufla slab din nord spre vest. 

Termometrele vor indica intre 23 și 23 de grade Сelsius in raioanele de nord, intre 24 și 27 de grade in raioanele centrale, iar intre 25 și 28 de grade Celsius in raioanele de sud. se așteapta ploi insoțite de descarcari electrice și pana la 25° C.

© Screenshot

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

A treia decada de martie vine cu inghețuri și ploi

17:40, 18.03.2024 - Vreme rece, cer variabil și precipitații de diferita intensitate se așteapta in urmatoarele zile, transmite Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Potrivit meteorologilor, in prima parte a saptaminii curente se așteapta valori termice de pina la 8 grade Celsius, ziua, și 0-5 grade, noaptea. Mai rece va…

Azi vor fi 21 de grade Celsius, in București: Ce anunța meteorologii pentru luni

10:10, 11.02.2024 - Vremea va fi mai calda decat in mod normal in Capitala. Potrivit meteorologilor, duminica maxima va ajunge la 21 de grade Celsius, iar luni la 16.Potrivit ANM, pana luni dimineața, vremea va fi in Capitala mult mai calda decat in mod obișnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros. Vantul…

Urmeaza temperaturi neobișnuite in Romania, iar vremea se va schimba radical, anunța directorul ANM

16:50, 01.02.2024 - Elena Mateescu, directorul ANM, anunța ca urmeaza temperaturi neobișnuite in Romania, iar vremea se va schimba radical.„Constatam o creștere și in aceste zile a valorilor de temperaturi, pentru ca deja ieri, ultima zi din luna ianuarie, a adus 12 grade Celsius la Patarlagele, 8 grade la stația București…

Zi insorita: Cate grade ne așteapta astazi

07:25, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Zi insorita și uscata: Descoperiți cate grade ne așteapta astazi

07:15, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Alerta de ninsori in Romania. Avertisment ANM de ultima ora

08:20, 20.01.2024 - Alerta de ninsori in Romania. Vremea a luat-o razna deja din a doua parte a zilei de vineri și se pare ca sambata, in unele zone nu doar ca va fi frig, dar fenomenele extreme iau amploare. Elena Mateescu a vorbit despre ninsorile care lovesc Romania. Se anunța temperaturi scazute de asemenea. Doar in…

Avertisment ANM de ultima ora! Vremea devine geroasa și vor fi chiar și -21 de grade! Ce anunța meteorologii

14:10, 09.01.2024 - Avertisment meteo pentru romani. Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au emis o avertizare de Cod galben de intensificari ale vantului. In unele zone, vremea va deveni geroasa și se vor atinge chiar și -21 de grade Celsius.

Vremea miercuri, 3 ianuarie. Unde se anunța ninsori, lapovița și polei

07:40, 03.01.2024 - Ziua de miercuri, 3 ianuarie, ne aduce temperaturi neobișnuite pentru data din calendar, intrucat maximele termice se vor situa intre 4 și 14 grade Celsius, iar minimele se vor incadra in general intre 0 și 7 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).


Ce parere ai despre aceasta stire?