Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea s-a schimbat radical. Ninge în România în plină vară

Publicat:

Vremea s-a schimbat radical, astazi, pe cel mai inalt drum din tara,Transalpina, Romania, unde, la inaltimi de 2.000 de metri, a nins. Turistii au surprins imagini incredibile pentrui jumatatea lunii iulie. Fotografiile au fost posta epe Facebook de catre turisti.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Locul din Romania unde a nins in mijlocul lui aprilie. Stratul gros de zapada a acoperit florile rasarite

10:45, 17.04.2024 - Chiar daca ne situam in mijlocul primaverii, in unele regiuni din Romania a venit iarna, cu tot cu ninsoarea specifica anotimului rece. Dupa zilele cu temperaturi neobișnuit de ridicate pentru aceasta perioada, vremea s-a schimbat brusc, aducand cu sine scaderea termperaturilor și afectand florile care…

Vremea se schimba radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

13:01, 15.04.2024 - Racire accentuata a vremii in Romania. De la maxime de peste 30 de grade Celsius, luni, temperaturile scad sub 10 grade pe parcursul saptamanii, iar vremea capricioasa revine cu ploi și ninsori.

Anunț ANM. Va ninge in Romania! Vreme neobișnuita la sfarșit de martie

13:15, 23.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important. Va ninge in Romania. Vremea va fi una neobișnuita pentru sfarșitul lunii martie. Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Locul din Romania in care ninsorile au facut prapad. Se circula ingreunat din cauza zapezii, unde va ninge toata ziua

12:51, 20.03.2024 - Vremea s-a schimbat brusc in mijlocul lunii martie, dar meteorologii au anunțat din timp ca vom avea parte de ninsori in aceasta perioada. Care sunt zonele in care a nins cel mai mult? Avertizare ANM de ninsori Administrația Naționala de Meteorologie a transmis o informare in care anunța ca va ninge…

Vremea se schimba radical in Romania! Dupa valul de caldura, vine frigul

10:35, 26.02.2024 - Vremea se schimba radical in Romania! Dupa valul de caldura, vine frigul in țara noastra. Iata ce temperaturi se vor inregistra in perioada urmatoare, dar și cum va fi vremea in perioada „Babelor”!

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Vremea se schimba radical: urmeaza un șoc termic, dupa valul de ger care a pus stapanire pe Romania

12:00, 29.01.2024 - Vremea se va pastra rece pe finalul lunii ianuarie, dar incepand cu 3 februarie temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, se arata in prognoza pentru intervalul 29 ianuarie-11 februarie, publicata luni de ANM. In ultimele zile am avut temperaturi extrem de scazute,…

Furtuna Isha face ravagii in Romania. Zonele in care ninge viscolit, cum va fi vremea in Capitala

08:35, 27.01.2024 - Ninsorile se intorc in forța. Meteorologii anunța vreme de iarna in jumatate de țara, dupa ce furtuna Isha care a lovit nordul Europei a ajuns și in Romania. In Maramures, Transilvania, Moldova si Dobrogea vor predomina ninsorile, in timp ce in celelalte regiuni vor fi precipitatii mixte.


Ce parere ai despre aceasta stire?