Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vorbitul la telefonul mobil poate produce cancer - Câte minute pe zi e recomandat să folosim dispozitivul

Publicat:

Cercetatorii de la prestigioasa din Berkely, au facut o ampla analiza a rezultatelor a 46 de studii diferite din toata lumea, privitoare la utilizarea smartphone-urilor. S-a descoperit ca folosirea telefonului mobil doar 17 minute pe zi, intr-o perioada de 10 ani, creste riscul aparitiei tumorile canceroase cu 60%.Expertii americani au examinat cu meticulozitate analize anterioare efectuate in , Suedia, , Japonia, Coreea de Sud si , pentru a obtine o intelegere imbunatatita a sanatatii persoanelor care vorbesc la dispozitivele…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Studiul care ii pune pe jar pe vegani: Carnea artificiala din plante este mai rea pentru sanatate decat consumul de carne adevarata

16:50, 17.04.2024 - A deveni vegan nu iți va imbunatați sanatatea, sugereaza un studiu. Cercetatorii au descoperit ca produsele din "carne" artificiala pe baza de plante nu ofera niciun „beneficiu clar" pentru sanatatea inimii. Oamenii care au mancat "carnați", "burgeri" și "carne tocata" artificiale au avut și o tensiune…

Tim Cook spune ca Apple Vision Pro se va lansa in acest an și in afara Statelor Unite

12:05, 25.03.2024 - Apple Vision Pro se gasește momentan (oficial) doar in Statele Unite, insa acest lucru se va schimba curand, pentru ca Apple a promis ca va aduce setul sau de realitate mixta și in alte piețe pana la sfarșitul lui 2024. Intr-o vizita in China efectuata in aceasta saptamana, Tim Cook, CEO-ul companiei…

Alegeri in Rusia: Peste 50 de țari condamna scrutinul organizat in zonele cucerite de la Ucraina

18:21, 16.03.2024 - Peste 50 de țari membre ale ONU au condamnat alegerile prezidentiale din Rusia, desfasurate de Federația Rusa inclusiv in teritoriile ocupate ale Ucrainei, scrie RBC Ucraina, relateaza Rador Radio Romania. Potrivit Reprezentantei Permanente a Ucrainei la ONU, o declarație comuna in acest sens a fost…

Romania, dublu aur si argint la Cupa Balcanica de Schi Alpin de la Borșa

10:56, 14.03.2024 - Romania, dublu aur si argint la Cupa Balcanica de Schi Alpin de la Borșa Campionatele Naționale de Schi Alpin pentru Seniori și Cupa Balcanica de Schi Alpin au loc in perioada 11 – 15 martie pe partia olimpica omologata FIS de la Borșa, Maramureș. La competiție participa cei mai valoroși sportivi din…

O companie aeriana a inceput sa cantareasca pasagerii impreuna cu bagajele de mana, inainte de imbarcarea in avion

09:26, 09.02.2024 - Compania aeriana finlandeza Finnair a inceput sa cantareasca pasagerii impreuna cu bagajele de mana, inainte de imbarcare, decizie care a starnit controverse. Inițiativa, lansata de la Helsinki, a atras deja peste 500 de clienți voluntari, dar și critici, scrie Daily Mail.Finnair, care ofera zboruri…

Alimentul minune vine din Coreea de Sud. Scapi de grasimea de pe abdomen, imbunatațește memoria și scade riscul de diabet

14:40, 02.02.2024 - Un nou studiu care a inclus peste 115.000 de persoane, realizat de cercetatorii de la Universitatea Chung Ang din Coreea de Sud, a descoperit ca persoanele care consuma trei porții de kimchi pe zi sunt mai puțin predispuse sa fie obeze și au mai puțina grasime abdominala, potrivit Daily Mail.Bacteriile…

Alimentele viitorului: „carne” printata 3D, „unt” din musca sau „chiftele” din insecte

19:56, 30.01.2024 - Decenii la rand, pe fondul cresterii exponentiale a populatiei si a resurselor tot mai limitate, omenirea a fost macinata de intrebarea “Ce vor manca oamenii viitorului?”. Autorii de romane stiintifico-fantastice și-au imaginat ca in lipsa resurselor oamenii se vor indreapta spre pseudo-mancaruri ciudate.…

Cercetatorii au dezvoltat un test de sange pentru depistarea cancerului cerebral care poate creste rata de supravietuire

10:20, 26.01.2024 - Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral, in premiera mondiala, care, potrivit expertilor, ar putea revolutiona diagnosticarea, accelera tratamentul si creste rata de supravietuire, informeaza The Guardian. Timp de ani de zile, tumorile cerebrale…


Ce parere ai despre aceasta stire?