Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vor plăti facturile de „căldură” bucureștenii care au suferit de frig în casă? Răspunsul lui Nicușor Dan

Publicat:

Nicușor Dan a vorbit la Digi24 despre valoarea facturilor la caldura in contextul in care multe blocuri nu au beneficiat de agent termic. Primarul general spune ca facturile ar trebui sa scada, in funcție de caldura primita de oameni in calorifere. Exista insa un „dar” in spusele edilului: „Am primit asigurari de la Termoenergetica, putem sa verificam, ca se platește exact cat este consumul de energie calorica”, spune .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicușor Dan: Piedone este un interlop. Un personaj ca Firea nu ar trebui sa mai deschida gura

17:31, 23.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a susținut, marți, cu privire la contracandidații sai in alegerile locale din 9 iunie, ca Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone au conexiuni cu speculatorii imobiliari.

Cirstoiu promite schimbarea țevilor Termoenergetica cu bani privați: Facturile vor scadea cu 10%

21:10, 17.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu spune ca facturile bucureștenilor la caldura ar putea scadea cu 10%. Asta daca Termoenergetica și ELCEN vor fuziona. Cirstoiu spune ca daca și CET-urile se vor moderniza, se va ajunge cam ca la Oradea, unde nu exista probleme cu caldura.

Doi dintr-o lovitura: „Primarul mimoza” si „piaza rea”

21:45, 08.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat luni ca actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost „o piaza rea” pentru acest sector, el sustinand si ca edilul Capitalei, Nicusor Dan, este „total deconectat de la problemele reale ale urbei”. „Pot sa spun ca Sectorul 1 are un specific…

O linie importanta de tramvai revine

11:10, 24.03.2024 - Primarul general Nicusor Dan a anuntat, duminica, revenirea incepand de luni, 25 martie, a tramvaiului 25 la circulatia pe ambele sensuri ale Bulevardului Timisoara,dupa ce au fost finalizate in timp record lucrarile din zona de modernizare la sistemul de termoficare. „Linia tramvaiului 25 revine de…

Nicușor Dan, despre candidatul Coaliției la PMB: Cirstoiu nu va spune nu la cerințele PSD

19:30, 20.03.2024 - Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a declarat miercuri, in cadrul unui interviu televizat, ca il cunoaște puțin pe Catalin Cirstoiu, candidatul coaliției pentru PMB. Edilul Capitalei crede ca opozantul sau va merge la aceste alegeri cu program PSD.

Nicușor Dan: Nu o sa putem plati salariile sau motorina la transportul public, daca nu avem buget la Capitala in urma negocierilor

20:06, 28.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca Bucureștiul va avea un buget in urma negocierilor cu partidele, pentru ca, in caz contrar, nu se vor mai putea plati salariile, dar nici motorina pentru transportul public.

Nicusor Dan e de acord cu o fuziune ELCEN - Termoenergetica, dar spune ca PMB nu poate sa aiba sub 50%

13:00, 01.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, joi, ca este de acord cu o fuziune intre ELCEN si Termoenergetica, dar a subliniat ca municipalitatea nu poate sa aiba mai putin de 50% din viitorul sistem de alimentare centralizata cu energie termica (SACET).

Prefectul Capitalei a izbucnit la adresa lui Nicușor Dan: Sa se prefaca și bucureștenii ca au caldura?

14:10, 26.01.2024 - Primaria Generala se preface ca lucreaza. Cetațenii ar trebui sa se prefaca și ei ca au caldura?, scrie prefectul Capitalei, Rareș Hopinca, pe Facebook.Acesta acuza ca Nicușor Dan e mai preocupat de imaginea electorala Inca 313 blocuri au ramas fara agent termic in București. Majoritatea in…


Ce parere ai despre aceasta stire?