Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Voluntari care învaţă să salveze viaţa celor dragi. „Nu ştii niciodată când ţi se poate întâmpla ceva“

Publicat:

Un elev de 17 ani face voluntariat la ISU Teleorman si invata cum sa acorde primul ajutor, cum sa recunoasca simptomele unui infarct si alte informatii utile cu care pot salva vieti. Coleg de banca ii este un paznic de 53 de ani. Putin mai incolo, la masa sunt alti trei tineri. Fiecare are propriul motiv pentru care s-a inscris la cursul de voluntari organizat de ISU Teleorman.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Alimentul din bucataria ta care iți scurteaza viața: daca il consumi mai puțin, traiești mai mult - studiu

03:10, 12.04.2024 - Reducerea aportului de sare din alimentația dumneavoastra poate parea la prima vedere neinteresanta, insa cercetarile recente sugereaza ca beneficiile ar putea fi substanțiale, putand reduce riscul de deces prematur.

Cursuri de prim-ajutor: Vino in weekend la Iulius Mall si invata cum sa salvezi viata unui om/Participarea este gratuita!

15:05, 04.04.2024 - Stii cum sa acorzi primul ajutor in caz de urgenta? Potrivit statisticilor, doar doua din zece persoane detin astfel de cunostinte care pot face diferenta, in situatii critice. Vino in weekend, la Iulius Mall si invata cum sa salvezi viata unui om, la cursurile de prim ajutor pe care le vor sustine…

Ce se intampla cu viața pe Pamant daca Soarele s-ar "stinge" brusc. Cat timp ar supraviețui omenirea?

10:05, 07.03.2024 - Daca Soarele s-ar "stinge" asemeni unui bec, ultimele raze ar ajunge pe Pamant dupa aproximativ opt minute, timpul necesar luminii sa strabata distanța. Apoi am observa doar lumina extrem de slaba a stelelor si planetelor indepartate, insa intunericul va fi mult mai profund decat cel dintr-o noapte…

Expert antidrog: Consumul de droguri a explodat in Romania. Cati romani s-au drogat cel putin o data in viata

22:56, 29.02.2024 - Fenomenul consumului de droguri a "explodat" in Romania, potrivit unei statistici din 2022 sunt cel putin un milion de persoane care au consumat "cel putin o data in viata" droguri, iar in noul raport oficial cifra va sari undeva de un milion si jumatate, a afirmat joi Catalin Tone, expert antidrog,…

Declarația surprinzatoare data de fostul coleg al lui Dragușin de la Genoa: „Știam ca asta se va intampla!”

18:41, 23.02.2024 - Mattia Bani (30 de ani), fundașul celor de la Genoa, a explicat de ce plecarea lui Radu Dragușin (22 de ani) nu a fost resimțita la prim divizionara din Serie A. Dragușin va deveni al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului Genoa, daca toate clauzele vanzarii la Tottenham vor fi activate.…

Tanarul pompier care a impresionat Aradul. Darius Puf a sarit sa salveze viața unei gravide leșinate intr-o piața

09:51, 09.02.2024 - Un tanar pompier, aflat in timpul liber, a devenit inger pazitor pentru o femeie insarcinata care a leșinat intr-o piața din județul Arad. A fost singurul care a știut sa gestioneze situația.


Ce parere ai despre aceasta stire?