Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduța Lupău, pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat artista

Publicat:

Vladuța Lupau a fost nevoita sa ceara ajutorul medicului estetician! Cunoscuta vedeta a luat o decizie drastica și s-a hotarat sa recurga la o intervenție pentru ca a observat anumite lucruri ce o deranjau in ultima perioada. Ce intervenție și-a facut Vladuța Lupau. Vedeta a spus tot Vladuța Lupau este extrem de sincera și nu […] The post Vladuța Lupau, pe mana medicului estetician. La ce intervenție a apelat artista appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!

Iuliana Pepene a ajuns in cabinetul medicului estetician! La ce procedura a apelat frumoasa prezentatoare TV: „O sa revin” / VIDEO

22:35, 01.02.2024 - Iuliana Pepene face schimbari majore in viața ei! Cunoscuta prezentatoare TV de la Antena 1 a ajuns, de curand, in cabinetul medicului estetician! Iata la ce procedura a apelat fosta concurenta de la America Express!


Ce parere ai despre aceasta stire?