Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduța Lupău, imagini înduioșătoare cu fiul său. Cât de mult a crescut micuțul și cu cine seamănă: „Ce mare s-a făcut”

Publicat:

Vladuța Lupau a induioșat inimile prietenilor virtuali cu mai multe imagini in care apare fiul sau. Artista se mandrește cu un baiețel adorabil. Hai sa vezi cat de mult a crescut micuțul și cu cine seamana.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Minune, imagini emoționante cu nepoata sa. Ce mesaje au transmis fanii manelistutui: ”Ce seamana...” / VIDEO

01:30, 24.03.2024 - Adrian Minune este un bunic dedicat, iar acest lucru se poate observa in fiecare moment. Are multa grija de nepoatele sale și arata cat este de implicat. De curand, a publicat un videoclip cu una dintre nepoțelele sale, iar fanii au menționat cat de mult seamana.

Imagini induioșatoare de la inmormantarea lui Sorin Anghel, barbatul ucis la Padina. Coroanele de flori au umplut zidul casei

13:45, 14.02.2024 - VIDEO | Barbatul din Targoviște, ucis in acest weekend la petrecerea cu vedete de la Padina, a fost inmormantat. Cei dragi, dar și simpli localnici l-au condus pe ultimul drum, cu lacrimi in ochi.

Cum arata fosta ”bebelușa” Cristina Ștefan in copilarie. Imagini induioșatoare cu soția actorului Denis Ștefan de cand era mica

18:05, 13.02.2024 - Fosta ”bebelușa” Cristina a publicat cateva fotografii rare cu ea cand era mica. Iata cum arata soția lui Denis Ștefan in copilarie, dar și cat de bine seamana Delia, fiica lor cea mare, cu mama ei!

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, noi imagini cu bebelușul ei. Cat de mult seamana micuțul baiețel cu fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:51, 24.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu tanara mamica!

(foto/video) „Bun venit, Matei Cebotari”: Katy Black, mama a 4 baieți. Vezi primele imagini cu micuțul

10:06, 13.01.2024 - Bolggerița Katy Black a devenit mama pentru a 4-a oara ieri, 12 ianuarie. Tanara a adus pe lume un baiețel pe nume Matei. Primele imagini cu micuțul au fost postate chiar de aceasta pe pagina sa de Instagram, scrie SHOK.md .

Gabriela Pițigoiu de la Mireasa, sezonul 5, imagine emoționanta cu fiul ei, Tudor. Cat de mult seamana micuțul cu fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: "M-a scos in oraș" / FOTO

14:01, 12.01.2024 - Gabriela Pițigoiu de la Mireasa, sezonul 5, și-a incantat fanii, de curand, cu o noua fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor. Iata imaginea emoționanta postata de fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1. Cat de mult seamana micuțul cu tanara mamica.

Ce spune Vladuța Lupau despre starea de sanatate a fiului ei, Iair. Micuțul a ajuns la spital in prima zi a anului: ”Credeam ca am scapat”

23:25, 11.01.2024 - Vladuța Lupau trece printr-o perioada complicata cu fiul sau, Iair. Vedeta a ajuns cu micuțul la spital, inca din prima zi a anului, dupa ce a facut febra. Diagnosticul primit de medici a fost de otita, iar tratamentul pe care l-a urmat nu a avut rezultate.


Ce parere ai despre aceasta stire?