Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduța Lupău a luat în greutate și s-a urcat pe cântar pentru a le arăta fanilor câte kilograme are. Ce spune vedeta

Publicat:

Vladuța Lupau se plange de kilogramele in plus pe care ea le-a dobandit in ultima vreme și a gasit pe cine sa dea vina pentru acest aspect. Vedeta s-a urcat pe cantar și le-a aratat tuturor cat canatrește.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Vladuța Lupau este insarcinata din nou. Modul inedit prin care a facut anunțul: “O alta minune” FOTO

21:50, 23.03.2024 - Este fericire mare in familia indragitei cantarețe: Vladuța Lupau este insarcinata din nou! Vedeta a decis sa impartașeasca frumoasa veste cu admiratorii sai cu o fotografie emoționanta, in care apare alaturi de soț și fiu. Vladuța Lupau este insarcinata din nou Vladuța Lupau este insarcinata din nou!…

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Vedeta din Romania, momente de panica dupa ce s-a urcat intr-un taxi. Ce a pațit: ”Nu mi se pare normal așa ceva”

00:35, 09.02.2024 - O vedeta din Romania a trecut prin momente de panica dupa ce s-a urcat intr-un taxi gestionat de o firma de ridesharing. Șoferul a devenit agasant dupa ce a fost rugat sa dea sonorul de la radio mai incet, apoi ce a urmat a fost neașteptat. Tanara a depus o sesizare impotriva barbatului.

Gina Pistol iși dorește o schimbare de look. Vedeta a cerut sfatul fanilor: „Am cateva variante” / FOTO

23:35, 02.02.2024 - Gina Pistol și familia se afla in America, mai exact in Los Angeles, unde vor mai ramane și in urmatoarele trei saptamani. Vedeta spune ca iși dorește și o schimbare de look, dar nu știe exact cum sa se tunda.

Celine Dion: „Boala nu ma definește”! Artista le-a pregatit o surpriza fanilor

19:15, 02.02.2024 - Celine Dion (55 de ani) va lansa un nou documentar, intitulat „I am: Celine Dion”, in care vorbește despre boala neurologica rara și incurabila, care a facut-o sa se retraga din muzica. Vedeta canadiana  sufera de sindromul persoanei rigide – SPR – caracterizat prin rigidizarea musculara progresiva…


Ce parere ai despre aceasta stire?