Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlădoiu: Florin Buzatu putea fi preot la anul

Publicat:

Durere mare in sufletele preotilor si ! Cei doi nu-si vor mai vedea de acum inainte colegul, , cantaret la biserica unde cei doi oficiaza slujbe. „Am pierdut un fiu” a spus printre lacrimi ....

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, tatuaj in memoria fiului sau. Barbatul este sfașiat de durere / FOTO

11:46, 19.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, care s-a petrecut in luna august a anului trecut, și-a facut un tatuaj in memoria fiului sau. Barbatul este sfașiat de durere și n-și poate reveni din șocul pierderii baiatului sau. Iata ce a transmis atunci cand a ieșit de la tribunal!

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Medic din Bihor, mort intr-un accident rutier grav. Barbatul de 42 de ani se afla la volan și a intrat cu mașina intr-un TIR: ” ”Cu inimile zdrobite de durere...”

14:25, 08.03.2024 - Un medic roman a murit intr-un accident rutier cumplit, in Bihor. Barbatul s-a stins din viața pe loc, dupa ce a intrat cu mașina intr-un TIR. Medicul de 42 de ani se intorcea de la munca, iar vestea ca acesta nu mai ajunge acasa la familia lui a fost devastatoare.

Surorile lui Gabi Stangau, impietrite de durere, dupa moartea violonistului. Una dintre ele și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu doar cateva saptamani: „Ai plecat prea repede” / FOTO

10:40, 22.02.2024 - Ultimele zile au fost cumplite pentru apropiații lui Gabi Stangau. Violonistul a fost inmormantat ieri și, de departe, cele mai grele au fost pentru familia lui. Mama lui, Livia, și-a pierdut soțul, iar acum unul dintre baieți, iar surorile lui un om deosebit, dupa cum il descriu cele doua.

Zambetul fara durere: Clinica Lucreția Expert reimagineaza experiența la dentist

15:50, 17.02.2024 - Municipiul Turda primește un nou impuls in domeniul stomatologiei odata cu inaugurarea Cabinetului Lucreția Expert, investiție realizata prin Programul Start Up Nation Romania. Intr-un efort de a contracara temerile și

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  

Lacrimi și durere la Șoldanești: Tanara care a murit pe patul de spital, dupa accidentul de la Orhei, condusa pe ultimul drum

15:30, 20.01.2024 - Mihaela Musteața, una dintre cele patru persoane ranite in accidentul cumplit de langa Orhei pe 13 ianuarie, care s-a stins pe patul de spital, a fost condusa pe ultimul drum astazi. Funeraliile s-au desfașurat in localitatea de baștina a tinerei, orașul Șoldanești.


Ce parere ai despre aceasta stire?