Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin, plan-exploziv pentru a conduce Rusia și după terminarea mandatului de președinte

Publicat:

Presedintele rus a depus luni la parlament propunerile sale de amendare a Constitutiei, la mai putin de o saptamana de la anuntul sau surpriza privind o reforma a sistemului politic, transmite AFP.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Biden il acuza pe Putin dupa atacul terorist: 'E un macelar!'

00:00, 28.03.2024 - Președintele american Joe Biden il numește pe președintele rus Vladimir Putin, pentru a doua oara, drept un „macelar”. Reacția apare in contextul in care unele voci critice din Rusia suspecteaza ca FSB se afla in spatele atacului terorist din mallul Crocus. "Sunt atat de multe lucruri importante…

Putin a cerut FSB sa ajute companiile ruse la incalcarea sanctiunilor occidentale

18:35, 19.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a cerut marti Serviciului Federal de Securitate (FSB) sa ajute companiile din Rusia la incalcarea sanctiunilor occidentale si cresterea ponderii pe noi piete din intreaga lume, transmite Reuters.

Putin, reales presedinte cu 87,28% din voturile exprimate in Rusia

19:10, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a fost reales presedinte cu 87,28% din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia electorala dupa numararea tuturor voturilor exprimate in sectiile din Rusia, relateaza Reuters si AFP.

Putin anunța, dupa ce a caștigat alegerile, ca Rusia trebuie sa-și intareasca armata

00:36, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin susține ca victoria sa in alegeri va permite Rusiei sa devina mai puternica si mai eficienta. Putin a vorbit si despre protestul „fara efect” fata de el si a adaugat ca Rusia trebuie sa isi intareasca armata, informeaza Reuters si BBC.

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

Iulia Navalnaia il acuza pe Putin ca a luat corpul neinsufletit al sotului sai ostatic

15:55, 24.02.2024 - Vaduva defunctului opozant Aleksei Navalnii, Iulia Navalnaia. care s-a angajat sa continue lupta sotului ei mort in inchisoare, il acuza sambata pe presedintele rus Vladimir Putin de faptul ca a luat ostatic corpul neinsufletit al acestuia cu scopul de a o obliga pe mama acestuia sa accepte o inmormantare…

Directorul adjunct al Serviciului Federal al Penitenciarelor din Rusia, avansat de Putin dupa moartea lui Navalnii

13:41, 20.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin i-a acordat gradul special de general-colonel prim-(FSIN), Valeri Boiarinev, potrivit decretului prezidential publicat pe portalul oficial de informatii juridice al guvernului rus, informeaza marti publicatia The Moscow Times pe pagina sa web in limba rusa. Oficialul…


Ce parere ai despre aceasta stire?