Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlad Voiculescu a picat 'ievaluarea' lui Tudorel Toader

Publicat:

Fost judecator CCR și ministru al Justiției, se intreaba retoric, vineri, ce ar fi fost de evaluat la activitatea lui , din moment ce ministrul și-a delegat toate atribuțiile.

„Oare ce era de evaluat la , ministrul fara de diploma, dupa ce si-a delegat toate atribuțiile?”, a scris , vineri, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: USR PLUS acuza demiterea lui fara o evaluare .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Grindeanu, despre Clotilde Armand: „E trimisa in judecata pe incompatibilitate”. Primarul Sectorului 1: „Grindeanu minte”

16:25, 15.04.2024 - Ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 15 aprilie, ca primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimis in judecata in dosarul in care ANI a acuzat-o de incompatibilitate, dar Armand nu a fost trimisa in judecata, ea avand momentan calitatea de inculpat. In replica,…

Memorandumul de finanțare pentru construirea stadionului din Constanța, promis de ministrul Dezvoltarii, a fost amanat: „Este pregatit pentru a fi aprobat intr-o ședința viitoare”

10:41, 05.04.2024 - Deși ministrul Dezvoltarii a promis, marți seara, pe Facebook, ca a trimis memorandumul de finanțare pentru construirea stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța catre Guvernul Romaniei și ca lucrarile vor intra in linie dreapta, memorandumul nu s-a aflat pe agenda Executivului in ședința de joi. Adrian…

Facebook și Instagram au picat in mai multe zone din lume. Utilizatorii nu se pot loga și nu primesc mesajele

17:55, 20.03.2024 - Rețelele sociale Facebook și Instagram au picat, miercuri dupa-amiaza, in mai multe zone din lume, pentru a doua oara luna aceasta. De data aceasta, utilizatorii nu s-au mai putut loga in conturile lor.

Guvernul va aproba ajutoare de stat de 600 milioane lei pentru fermieri și 86 milioane lei pentru IMM-uri

10:31, 23.02.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anuntat, la inceputul ședinței de Guvern, ca va aproba mai multe acte normativ care vor include atat masuri de sprijin pentru fermieri, cat și ajutor pentru IMM-uri. Pentru fermieri va aloca aproape 600 milioane lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi romanesc,…

Un roman aflat pe lista celor mai cautati fugari din Europa a fost prins in Franta si adus in tara

19:10, 09.02.2024 - Flaugiu Florin, unul dintre cei mai cautati fugari din Europa, a fost prins in Franta si adus in Romania, a anuntat vineri Alina Gorghiu, ministrul Justitiei.Alina Gorghiu a precizat, intr-un mesaj pe Facebook, ca astazi a fost adus in tara fugarul Flaugiu Florin, pe care il numeste "Most Wanted", relateaza…

Florin Barbu, ministrul Agriculturii: "Voi aloca fonduri pentru refacerea sistemelor de irigatii din Campia Boianului"

17:36, 09.02.2024 - Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca Ministerul Agriculturii a preluat doua sisteme de irigatii din Campia Boianului, urmand ca acestea sa fie refacute.


Ce parere ai despre aceasta stire?