Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlad, fiul cel mic al Simonei Gherghe, a crescut și este un cavaler. Ochii săi albaștri au cucerit internetul

Publicat:

este una dintre cele mai indragite figuri din televiziunea romaneasca, cu o cariera de succes și o familie implinita. Prezentatoarea este mama a doi copii, o fetița pe nume și un baiețel superb .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Imaginea care a uimit internetul! ”Inchide ochii și uita-te printre gene!...” - FOTO in articol

11:45, 03.04.2024 - O fotografie in care apar niște capșuni verzi ascunde mai mult decat poți vedea la o prima privire. Daca te uiți la ea printre gene, atunci vei putea vedea chipul lui Iisus Hristos. Imaginea i-a uimit pe cei care au vazut-o.

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Preparatul cu care Andreea Esca a cucerit internetul. Vedeta este și o gospodina iscusita

20:36, 01.02.2024 - Andreea Esca este una dintre cele mai iubite și urmarite vedete din Romania. Atunci cand apare pe micile ecrane, știrista are un look senzațional și este mereu imbracata elegant. Insa vedeta de la PRO TV nu face furori doar la tv, ci și in bucatarie! Puțini știu ca Andreea Esca este și o gospodina desavarșita…

Jennifer Lopez, divina intr-o rochie cu care a cucerit internetul

10:20, 25.01.2024 - Jennifer Lopez, divina intr-o rochie cu care a cucerit internetul Jennifer Lopez face ce face și reușește sa lase audiența cu gura cascata de cate ori iși face apariția la vreun eveniment. In aceasta perioada, diva se afla la Paris , acolo unde este in plina desfașurare Paris Fashion Week. Miercuri,…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Simona Gherghe: „Chinuitoare, cu dureri”. Prezentatoarea a intrat așa in live

19:05, 24.01.2024 - Chiar inainte de a intrat in platoul Mireasa, Simona Gherghe a dezvaluit pe rețelele sociale ca nu se simte prea bine. Prezentatoarea TV a depașit, insa, problemele pentru a fi alaturi de telespectatori și de noii concurenți.

Simona Gherghe, probleme de sanatate! Ce a pațit prezentatoarea TV: "De vreo doua zile..." / FOTO

17:00, 24.01.2024 - Simona Gherghe se confrunta cu probleme de sanatate de vreo doua zile, dupa cum chiar ea a marturisit prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei. Ce a pațit de aceasta data indragita prezentatoare TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?