Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viteza l-a băgat în mormânt. Un tânăr a murit în urma unui ACCIDENT CUMPLIT la Anenii Noi (FOTO)

Publicat:

Un tanar din raionul Criuleni a murit, dupa ce motocicleta cu care se deplasa s-a lovit violent intr-un automobil, la volanul caruia se afla un sofer de 30 de ani. Tragedia s-a produs aseara in satul Maximovca, raionul .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Huși: un tanar de 29 de ani, șofer de camion, a murit intr-un accident infiorator pe o autostrada din Germania!

00:36, 16.03.2024 - DUREROS… Un tanar de 29 de ani din municipiul Huși, șofer pe camion in Germania, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident rutier. Francisc Cioloca nu a avut nicio șansa sa scape cu viața, dupa ce vehiculul de mare tonaj pe care il conducea pe autostrada A7, in direcția Wurzburg, a intrat in coliziune…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident tragic in Constanța. Un tanar de 23 de ani a murit dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un sens giratoriu si s-a rasturnat

09:45, 04.02.2024 - Un tanar de 23 de ani a murit duminica dimineata, in municipiul Constanta, dupa ce a intrat cu autoturismul pe care il conducea intr-un sens giratoriu si s-a rasturnat.Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta a informat, printr-un comunicat de presa, ca in jurul orei 6,00, politistii Serviciului…

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident rutier mortal pe Șoseaua Siești din Capitala. Un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac / FOTO

08:35, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, seara trecuta, pe Șoseaua Siești din Capitala. In urma impactului violentm un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?