Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Virusul ucigaş a ajuns în SUA: american diagnosticat cu coronavirusul din China

Publicat:

Un calator din China a fost diagnosticat in orasul american Seattle cu coronavirusul provenit din orasul chinez Wuhan, a declarat marti un oficial al Centrului pentru Preventia si din , transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.

China denunta metodele „banditesti” ale SUA, dupa votul din Congresul american cu privire la TikTok

11:30, 14.03.2024 - China a denuntat joi metodele „banditesti” ale SUA, dupa votul de miercuri din Congresul american, care a intarit amenintarea cu interzicerea aplicatiei chineze TikTok in Statele Unite, in numele securitatii nationale, relateaza AFP, Reuters si dpa.

Cate arme nucleare controleaza Vladimir Putin și in ce condiții ar declanșa Apocalipsa

20:51, 13.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a avertizat miercuri, 13 martie, Occidentul ca Rusia este pregatita din punct de vedere tehnic pentru un razboi nuclear și ca, daca Statele Unite vor trimite trupe in Ucraina, acest gest va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, scrie agenția de presa Reuters,…

China se declara „profund ingrijorata” de ancheta SUA privind importurile de mașini chinezești

14:01, 04.03.2024 - China este „profund ingrijorata” de ancheta oficiala declanșata de Statele Unite privind importurile de mașini chinezești in condițiile in care Washingtonul se teme ca tehnologiile acestora pot fi folosite in activitați de culegere de informații, relateaza Reuters.

China se inșurubeaza cu forțe de securitate in Pacific: semnal de alarma in SUA

15:45, 27.02.2024 - Statele Unite au avertizat națiunile din insulele din Pacific impotriva asistenței din partea forțelor de securitate chineze, dupa ce Reuters a raportat ca poliția chineza lucreaza in atolul indepartat Kiribati, vecin cu Hawaii, informeaza Mediafax. Comisarul interimar al poliției din Kiribati, Eeri…

Presedintele Namibiei a murit. Hage Geingob avea 82 de ani

07:40, 04.02.2024 - Presedintele Namibiei, Hage Geingob, in varsta de 82 de ani, a murit, duminica dimineata, la spital, a anuntat presedintia, la cateva saptamani dupa ce acesta a fost diagnosticat cu cancer, relateaza Reuters. Postarea de pe platforma de socializare X nu a precizat cauza decesului, dar la sfarsitul lunii…

China extinde plantarea porumb și soia modificate genetic

15:45, 27.01.2024 - China va extinde plantarea de soia si porumb modificate genetic (MG), a anuntat un oficial guvernamental. Aceasta este cel mai mare importator global de cereale. In aces moment, China vrea sa majoreze randamentele culturilor si sa imbunatateasca siguranta alimentara, transmite Reuters, citata de Agerpres…


Ce parere ai despre aceasta stire?