Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorica Dăncilă, declaraţie halucinantă: "Lupt împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii"

Publicat:

„Și eu cred ca sunt singura care am dat dovada ca lupt, intr-adevar, cu candidatul Iohannis, nu lupt impotriva unui om, lupt impotriva unei țari in care sa se regaseasca toți romanii. Lupt pentru ca in deciziile președintelui sa se regaseasca și pensionarii, și tinerii, și femeile, și barbații care au grija familiei lor”, a afirmat Dancila.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

De astazi romanii pot cere apa gratis la restaurante sau cantine. Iohannis a promulgat legea

11:45, 12.04.2024 - Președintele Romaniei a promulgat, vineri, legea privind stoparea creșterii prețurilor la produsele alimentare. Astfel se limiteaza adaosurile comerciale practicate in procesarea și comercializarea unor produse alimentare esențiale.Astfel, potrivit OUG nr.

Ce cred europenii despre rolul UE in lupta impotriva pandemiei COVID-19. Romanii, cei mai nemulțumiți

18:10, 02.04.2024 - Aproape 40% dintre europeni considera ca Uniunea Europeana s-a descurcat bine in lupta impotriva COVID-19, arata un sondaj Ipsos realizat in 18 țari, la comanda Euronews. Insa, romanii sunt printre cei mai nemulțumiți de raspunsul UE.

Viorica Dancila: "Comasarea alegerilor s-a facut dupa ce și-a dat acordul Iohannis și ca urmare a presiunii de la Bruxelles. Nu e deloc sigur ca ințelegerea PSD-PNL va rezista!"

18:15, 21.02.2024 - Viorica Dancila, fost prim-ministru al Romaniei, a comentat la Antena 3 CNN ințelegerea politica prin care PSD și PNL au comasat alegerile europarlamentare și cele locale și au devansat alegerile prezidențiale.

Ion Țiriac, declarație surprinzatoare la Gala Sportului Romanesc: "Am realizat ca romanii au prea mulți bani". Ce l-a scos din minți pe miliardar

07:55, 16.02.2024 - "Am realizat inca odata asta-seara ca romanii au prea mulți bani. In loc sa fac cele 35-40 de minute de la mine de acasa pana aici, am facut o ora și jumatate. Am rugat pe toata lumea sa imi scuze intarzierea. Asta de unde? S-a facut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Inseamna ca…

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, sesizare la ANI pe numele șefului DNA, Marius Voineag. „A fost cadou sau taxa de protecție?”

14:06, 12.02.2024 - ”In declaratia de avere, pe langa multe terenuri, multe apartamente, multe conturi, domnul Voineag a declarat o petrecere de botez cu daruri de 500.000 de lei, asta inseamna 100.000 de euro. Trebuie sa vedem cine a dat darul si daca acele daruri n-au fost un fel de taxa de protectie. Eu cred ca, in…

Sorin Grindeanu n-a votat-o pe colega de partid Viorica Dancila la alegerile prezidențiale din 2019. „N-am putut sa fac acest lucru”

13:50, 27.01.2024 - Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, 50 de ani, a dezvaluit, sambata, la Prima TV, ca nu a votat-o pe Viorica Dancila, candidata partidului social-democrat la alegerile prezidențiale din 2019, relateaza News.ro.„Eu, in 2014, l-am votat pe Victor Ponta si in 2019, in turul doi, n-am fost la vot.…


Ce parere ai despre aceasta stire?