Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Violuri și agresiuni sexuale, cutremur în fashion. Acuzații fără precedent ale modelelor

Publicat:

Lumea fashion-ului se cutremura din cauza unor evenimente șocante. Cateva modele vin cu marturii incredibile in spațiul public despre terorile la care au fost supuse. Scandalul fara precedent aduce in prim-plan acuzații grave de viol și agresiuni sexuale. Scandal imens in lumea modei! Acuzații de viol și agresiuni sexuale din partea unor tinere Scandal fara […] The post Violuri și agresiuni sexuale, cutremur in fashion. Acuzații fara precedent ale modelelor appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se intensifica scandalul de dopaj cu acuzații grave la adresa WADA

23:21, 22.04.2024 - Lumea sportului mondial reacționeaza dur pe marginea unei dezvaluiri, conform careia inotatori chinezi au scapat nepedepsiți pe motiv de dopaj, inainte de Tokyo 2020. Conform NY Times și ARD, Agenția Mondiala Anti-Doping a gestionat defectuos o serie de t

Ce salarii primeau angajații din Gașca Zurli. Acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: ”Am facut pe șoferul pentru...”

17:30, 27.03.2024 - Scandalul din Gașca Zurli continua! Dupa ce bucatarul Lulu a inceput seria dezvaluirilor neștiute, un alt fost angajat a intervenit cu auczații grave la adresa Mirelei Retegan! Iata ce salarii incaseaza lunar angajații din Gașca Zurli și ce ar trebui sa faca, dincolo de atribuțiile lor.

Se reaprinde scandalul intre olteni, chiar inainte de FCU Craiova - CS Universitatea » Ce solicitare s-a trimis la OSIM: „Va fi o surpriza pentru toata lumea”

19:45, 06.03.2024 - Disputele pentru marcile Universitații Craiova continua in Banie. Lorena, fiica regretatului Ilie Balaci, a solicitat la OSIM inregistrarea marcii „Craiova Maxima”, titulatura de rezonanța pentru toata suflarea alb-albastra. FCU Craiova - Universitatea se joaca duminica, 10 martie, de la 20:45 pe stadionul…


Ce parere ai despre aceasta stire?