Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vine Criza economică. Ea va face și mai multe victime! (Analiză)

Publicat:

Va indemn sa priviți dincolo de masca de protecție. Dincolo de spaime și prejudecați. Dincolo chiar de ce va sugereaza oficialii romani și straini. Cand se va termina pandemia, toți, națiune cu națiune ne vom numara cadavrele. Ne vom plange morții. Ne vom linge ranile. Impreuna și, in același timp, separat. Dar de dupa colț deja a scos capul o criza mai cumplita decat cea generata de coronavirus. Criza economica. Ea va face și mai multe victime. Nu ne vom putea opune acestei mari nenorociri prin izolare. Dimpotriva. Va trebui sa ieșim la munca. Iar unii o pot face chiar incepand de azi.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Euro este stabil, chiar daca Romania este lider la inflație in UE

16:05, 18.04.2024 - Calmul temporar existent intre atacul Iranului asupra statului evreu și momentul in care Israelul va raspunde cu aceeași moneda, a redus aversiunea fața de risc dar și prețul petrolului. The post ANALIZA ECONOMICA Euro este stabil, chiar daca Romania este lider la inflație in UE first appeared on Informatia…

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cat de mult a crescut valoarea aurului de la inceputul anului?

12:20, 09.04.2024 - Investitorii au continuat la inceputul acestei saptamani sa-și mareasca expunerea pe aur, inainte ca marile banci centrale sa inceapa procesul de reducere a dobanzilor, odata cu scaderea inflației in principalele economii ale lumii. The post ANALIZA ECONOMICA Cat de mult a crescut valoarea aurului de…

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022

13:25, 21.03.2024 - Echilibrul intre aversiunea și apetitul pentru risc care se inregistra in cazul perechii euro/dolar s-a reflectat și in evoluția monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022 first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare

09:55, 19.03.2024 - Leul a ramas principalul instrument utilizat de BNR pentru a ține inflația sub control, și ramane cea mai stabila moneda din... The post ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Dolarul a crescut ușor

19:10, 14.02.2024 - Leul nu a fost afectat la jumatatea saptamanii atat de creșterea inflației din ianuarie atat pe plan local cat și in Statele Unite. Majorarea prețurilor din SUA a avut ca efect ieșiri de pe activele considerate riscante precum moneda unica sau cele de la marginea zonei euro. Astfel, media monedei maghiare…

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC

20:15, 08.02.2024 - In piața monetara se observa o tendința constanta de scadere a indicilor ROBOR și apropierea acestora de pragul de 6%. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?