Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

«Viitoarea pandemie ar putea fi mult mai gravă»: alertă lansată de una din creatoarele vaccinului AstraZeneca

Publicat:

Potrivit vaccinologului britanic , in deceniile urmatoare, omenirea va trebui, probabil, sa faca fața unor viruși cu mult mai periculoși decat SARS-CoV-2. Argument pentru care dna Gilbert considera urgent necesar sa se investeasca in cercetare, pentru a fi mai bine pregatiți in aceasta eventualitate. «Nu este ultima oara cand un virus amenința viețile noastre […] Articolul «Viitoarea pandemie ar putea fi mult mai grava»: alerta lansata de una din creatoarele vaccinului AstraZeneca apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua vulnerabilitate in SharePoint permite hackerilor sa fure fișiere fara a fi detectați

12:05, 12.04.2024 - Sursa: dnsc.ro Cercetatorii de la Varonis Threat Labs au descoperit doua tehnici care ar putea permite atacatorilor sa evite log-urile de audit sau sa genereze inregistrari mai puțin severe atunci cand descarca fișiere din software-ul SharePoint. Tehnicile vizate de catre aceștia sunt relativ simple…

UE pedepsește Romania pentru istoria sa de 150 de ani de extracție a petrolului și gazelor: Petrom și Romgaz sunt obligate sa asigure o cincime din toata capacitatea de stocare a CO2 din Europa, costurile sunt de miliarde de euro

13:10, 03.04.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Petrom și Romgaz, cei doi producatori de petrol și gaze ai Romaniei, vor fi obligați ca, la nivelul anului 2030, sa asigure in țara o capacitate de stocare de a dioxidului de carbon in Romania care sa asigure depozitarea subterana a 9 milioane de tone de CO2 pe an, potrivit…

DNSC lanseaza Ghidul privind identificarea materialelor de tip Deepfake

15:26, 01.04.2024 - Sursa: dnsc.ro Odata cu creșterea rapida a tehnologiei Deepfake, este crucial sa fim la curent cu instrumentele potrivite pentru a identifica și gestiona conținutul falsificat care circula online. In acest sens, utilizarea unui ghid pentru detectarea Deepfake-urilor devine esențiala pentru toți utilizatorii.…

ONU da alarma privind risipa de alimente in lume și cheama la acțiune

14:25, 29.03.2024 - Organizația Națiunilor Unite a dat publicitații un raport consacrat deșeurilor alimentare in lume. In 2022, la nivelul planetei au fost risipite 1,05 miliarde tone de alimente, reprezentand o cincime din toate alimentele disponibile la vanzarea catre consumatori, fara a lua in calcul și pierderile inregistrate…

S-a lansat cea de-a 8-a ediție a OLX Job Index. Peste 400 de specialiști in resurse umane au aflat trendurile de pe piața muncii

13:21, 22.02.2024 - Peste 400 de angajatori, lideri și specialiști in resurse umane s-au reunit, pe 7 februarie 2024, la conferința ReSource by OLX Locuri de Munca, unde s-a lansat cea de-a 8-a ediție a OLX JOB INDEX, o ampla analiza a climatului socio-economic actual și impactul asupra pieței muncii. Participanții au…

 Declararea informatiilor referitoare la conturile financiare ale contribuabililor nerezidenți se realizeaza prin transmiterea  pana la data de 15 mai

12:01, 13.02.2024 - Conform prevederilor art. 62 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala cu modificarile și completarile ulterioare, in scopul realizarii schimbului automat de informații in temeiul instrumentelor juridice de drept internațional la care Romania este parte, instituțiile financiare raportoare…

 ANCOM va finaliza strategia de reglementare in comunicații electronice 2026 

13:50, 07.02.2024 - ANCOM lanseaza in consultare publica planul sau de acțiuni pentru anul 2024. Autoritatea iși propune pentru acest an, printre altele, continuarea proiectelor care privesc cadrul de reglementare tehnica și economica a serviciilor de comunicații electronice, o atenție deosebita fiind acordata planificarii…

120 de proiecte depuse in cadrul primelor apeluri de proiecte Interreg NEXT Romania-Ucraina

17:30, 02.02.2024 - Primele apeluri de proiecte lansate in cadrul Programului Interreg NEXT Romania-Ucraina s-au inchis pe data de 31 ianuarie a.c. Au fost depuse 120 de proiecte, care vizeaza domeniile educației, sanatații, precum și investiții in combaterea efectelor schimbarilor climatice, biodiversitate și managementului…


Ce parere ai despre aceasta stire?