Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vietnamul suspendă toate zborurile internaţionale către Hanoi, în contextul pandemiei de COVID-19

Publicat:

Vietnamul a decis luni sa suspende incepand de marti toate zborurile internationale catre Hanoi, in cadrul luptei impotriva covid-19, relateaza Reuters.

Guvernul vietnamez nu face insa precizari cu privire la zborurile interne, potrivit news.ro.

Numarul zborurilor internationale catre Vietnam a fost limitat de la inceputul epidemiei.

Vietnamul a anuntat sambata ca a descoperit o noua varianta hibrida de SARS-CoV-2, un amestec al variantelor indiana si britanica.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Austrian Airlines suspenda zborurile catre Teheran pentru șase zile

11:25, 13.04.2024 - Austrian Airlines, ultima companie aeriana vest-europeana care zboara spre Iran, a anunțat ca suspenda toate zborurile din Viena spre Teheran pana la 18 aprilie, ca raspuns la escaladarea tensiunilor din regiune, potrivit Reuters.

Incepe razboiul? Austrian Airlines suspenda zborurile spre Teheran pentru șase zile

09:36, 13.04.2024 - Austrian Airlines, ultima companie aeriana vest-europeana care zboara spre Iran, a anunțat ca suspenda toate zborurile din Viena spre Teheran pana la 18 aprilie, ca raspuns la escaladarea tensiunilor din regiune, potrivit Reuters.

Epicentru al pandemiei Covid-19, Wuhan revine in calendarul WTA

19:30, 03.04.2024 - Turneul WTA 1000 de la Wuhan revine in calendarul tenisului feminin pentru prima data dupa 2019, organizatorii anuntand ca va avea loc in orasul chinez in luna octombrie, informeaza Reuters, potrivit news.ro Turneul nu a mai figurat in circuitul WTA de cand Covid-19 a fost descoperit in oras, care…

Fostul presedinte chilian Sebastian Pinera, decedat intr-un accident de elicopter

07:11, 07.02.2024 - Fostul presedinte chilian Sebastian Pinera a murit, marti, intr-un accident de elicopter, in sudul tarii, a anuntat site-ul local de stiri La Tercera, citat de Reuters. Surse guvernamentale citate de La Tercera au indicat ca in elicopter se aflau patru persoane si trei au fost „gasite de catre primii…

Zborurile din Hanoi, suspendate din cauza poluarii aerului

09:15, 02.02.2024 - Toate zborurile catre si dinspre aeroportul international din capitala Vietnamului, Hanoi, au fost amanate sau redirectionate catre alte orase, vineri, din cauza cetii dense si a inrautatirii nivelului de poluare atmosferica, conform unui reprezentant al aeroportului, transmite Reuters, potrivit Agerpres.…

Hanoi va organiza un targ de arme la baza aeriana Gia Lam. Vietnamul incearca sa scape de dependența de armele rusești

09:45, 26.01.2024 - Ministerul Apararii din Vietnam a anunțat vineri ca va organiza un targ internațional de arme in decembrie, la baza aeriana Gia Lam din Hanoi. Națiunea din Asia de Sud-Est urmarește sa iși diversifice aprovizionarea cu arme, pentru a-și reduce dependența de Rusia, transmite Reuters.

Anunț finalizare proiect COMPIL MOTUL SRL: ”Consolidarea poziției pe piața a societații in contextul pandemiei de COVID-19”

12:45, 23.01.2024 - Anunț finalizare proiect COMPIL MOTUL SRL: ”Consolidarea poziției pe piața a societații in contextul pandemiei de COVID-19” Documentul in format .PDF poate fi studiat AICI. Citește Anunț finalizare proiect COMPIL MOTUL SRL: ”Consolidarea poziției pe piața a societații in contextul pandemiei de COVID-19”…

Canada va plafona numarul permiselor pentru studenti internationali in contextul crizei locuintelor

09:50, 23.01.2024 - Guvernul canadian a anuntat luni introducerea imediata a unui plafon pe o perioada de doi ani pentru permisele acordate studentilor internationali si incetarea acordarii de permise de munca pentru unii absolventi, in incercarea de a aduce sub control numarul record de nou-veniti.


Ce parere ai despre aceasta stire?