Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO O înregistrare pare să arate momentul în care avionul ucrainean e lovit de o rachetă

Publicat:

O inregistrare video transmisa CNN si arata o racheta care zboara pe cerul Teheranului miercuri si care loveste un obiect. In jurul acelei ore, avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord s-a prabusit la putin timp de la decolarea de pe aeroportul din capitala iraniana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu impact emotional: Caine ranit in urma impactului cu o masina condusa de un ucrainean, in Constanta. Cei care au dus catelul la veterinar cer despagubiri (FOTO+VIDEO)

15:11, 22.03.2024 - Camerele de supraveghere din Mamaia Nord, Constanta au surprins un sofer ucrainean care a lovit grav un caine. Iubitorii de animale spun ca a fost lovit intentionat. Camerele de supraveghere din Mamaia Nord, Constanta, au surprins un sofer ucrainean care a lovit grav un caine. Iubitorii de animale spun…

O racheta rusa de croaziera a lovit orasul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 raniți

17:16, 20.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac rus, miercuri in plina zi, asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina si situat in nord-estul tarii, a anuntat un responsabil regional al politiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Trei morti, cinci raniti…

Momentul in care o racheta ucraineana lovește in aer și doboara o drona Shahed deasupra Odesei

13:15, 11.03.2024 - Forțele navale ucrainene au publicat o inregistrare video in care a fost surprins momentul in care o drona Shahed-136 de proveniența iraniana, folosita de ruși impotriva țintelor din Ucraina, a fost doborata de o racheta sol-aer deasupra regiunii Odesa.

Momentul in care 65 de soldați ruși sunt uciși la o parada de o racheta de fabricație americana VIDEO

18:10, 21.02.2024 - Cel puțin 65 de soldați și ofițeri au fost uciși de un atac cu o racheta ucraineana de fabricație americana. Soldații ruși erau aliniați pentru o inspecție facuta de catre comandantul lor, generalul-maior Oleg Moiseev, in varsta de 49 de ani, cand au fost loviți.

Imagini din avionul groazei. Momentul in care barbatul care și-a taiat venele a fost imobilizat de polițiști

11:21, 20.01.2024 - Digi24 are imagini in exclusivitate din avionul TAROM care venea de la Bruxelles și in care un barbat și-a taiat venele. Imaginile surprind momentul in care individul care s-a automutilat a fost pus la pamant.

Petrolier grecesc, lovit de o racheta trasa de rebelii houthi in Marea Roșie

17:35, 16.01.2024 - Un petrolier deținut de Grecia a fost atacat marți in largul coastelor Yemenului, in Marea Roșie, intr-un incident care face parte dintr-o serie de atacuri similare atribuite rebelilor Houthi, relateaza ekathimerini.com.

Momentul cutremurului de 7,6 care a lovit coasta Japoniei

11:35, 01.01.2024 - Japonia este sub alerta de tsunami, dupa ce 20 de cutremure cu magnitudinea 4 sau mai puternice au avut loc in largul coastelor prefecturii Ishikawa si a prefecturii vecine Niigata, intre orele 16.06 si 17.29, ora locala. Cel mai puternic dintre cutremure a avut magnitudinea de moment 7,6 si s-a produs…

Valuri tsunami au lovit coasta Japoniei, dupa cutremurul de 7,5! Imagini video surprinse de locuitorii din prefectura Ishikawa

10:50, 01.01.2024 - Valuri tsunami au lovit coasta Japoniei, luni, dupa cutremurul cu magnitudinea de 7,5! Momentul in care valurile uriașe ajung la țarm, in orașul Suzu din prefectura Ishikawa, a fost surprins in imagini video de catre localnici.


Ce parere ai despre aceasta stire?