Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Un avion de vânătoare de tip F-16 se prăbuşeşte în apropiere de Islamabad

Publicat:

Un avion pakistanez de vanatoare de tip F-16 s-a prabusit miercuri la Islamabad, iar pilotul a murit, in timpul unei repetitii in vederea paradei militare anuale, au anuntat oficiali, relateaza AFP potrivit news.ro.

Fortele aeriene pakistaneze (PAF) anunta cu regret faptul ca unul dintre (avioanle sale de tip) F-16 s-a prabusit in apropiere de Shakarparian, la Islamabad, in timpul repetitiilor pentru (o) parada”, au anuntat ele intr-un comunicat.

Pilotul a murit in accident, a precizat un purtator de cuvant al armatei pakistaneze.

Inregistrari video postate pe retele de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu forțele de ordine

19:11, 15.04.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit de mai mulți ani peste Ocean, a decedat dupa ce a suferit un atac de cord, acesta fiind electrocutat de forțele de ordine americane in timpul unor altercații pe teritoriul unei benzinarii.

VIDEO Ultima ora – Avion militar, cu 15 oameni la bord, prabușit in Rusia: motorul a luat foc in timpul zborului

13:15, 12.03.2024 - Un avion militar rusesc de transport Il-76 s-a prabușit in timpul unui zbor programat in regiunea Ivanovo, din Rusia. La bord se aflau 15 persoane, a precizat Ministerul rus al Apararii. "Pe 12 martie, in jurul orei 13:00, un avion militar de transport Il-76 s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timpul…

VIDEO. Un avion privat s-a prabușit in Florida. Cel puțin doi oameni au murit

13:25, 10.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat de urgența pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul la sol, intr-un accident mortal, vineri (9 februarie), doua persoane fiind declarate decedate, potrivit autoritaților. Imagini de la fața locului care circula…

Un avion F-16 american s-a prabusit in largul coastelor Coreei de Sud. Pilotul s-a catapultat

09:26, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16, victima a unei „urgente in zbor” in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, s-a prabusit miercuri, dar pilotul a reușit sa se catapulteze și a fost salvat, a anuntat armata americana.

Avion de vanatoare american F-16, prabușit in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud. Ce s-a intamplat cu pilotul

07:50, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16 a fost victima unei „urgențe in zbor”, miercuri, in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, conform unui comunicat emis de armata americana și transmis de AFP.

VIDEO. Avion militar rusesc prabușit in apropiere de granița cu Ucraina. Avea 65 de soldați ucraineni la bord

12:25, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, potrivit presei pro-Kremlin. La bord se aflau 65 de soldați ucraineni. Imagini cu momentul impactului au fost postate pe rețelele de socializare.

Un avion rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit in apropiere de Ucraina

11:40, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, au anunțat patru instituții media pro-Kremlin, citand surse și inregistrari video postate pe rețelele de socializare, informeaza Hotnews . Guvernatorul regiunii Viaceslav Gladkov a declarat ca a avut…

Un avion care transporta muncitori catre o mina de diamante s-a prabusit in nord-vestul Canadei. 10 oameni ar fi murit

08:00, 24.01.2024 - Un avion de mici dimensiuni care transporta muncitori de la Rio Tinto s-a prabusit, marti, in apropiere de Fort Smith, in indepartatele Teritorii de Nord-Vest ale Canadei, in timpul unui zbor catre mina de diamante Diavik. Presa a scris ca 10 persoane au murit, dar nu sunt informații oficiale privind…


Ce parere ai despre aceasta stire?