Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Tragedie la Taraclia. Un șofer a murit, după ce a intrat cu mașina într-un copac

Publicat:

Accident terifiant în satul Corten, raionul Taraclia. Un barbat a murit dupa ce masina în care se afla s-a izbit violent într-un copac.

Tragedia s-a produs în aceasta noapte, la iesirea din localitate, dupa ce victima a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a derapat de pe traseu.

Impactul a fost atât de puternic, încât soferul a murit pe loc, iar autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare.

Loading...


 
Oamenii legii au fost alertati prin intermediul Serviciului 112, de catre alti…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.

Ce tragedie! Un mare campion a murit la numai 24 de ani, dupa un accident de masina (VIDEO)

09:25, 12.02.2024 - Curg lacrimi de suferinta in lumea sportului. Un mare campion a murit la numai 24 de ani, dupa un accident de masina. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital. Tragedia a avut loc duminica, 11 februarie. A murit Kelvin Kiptum Kenyanul Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial…

Accident grav in Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa. Mașina ei a fost lovita din plin

09:00, 09.02.2024 - Tragedie pe un drum național din Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa in trafic. Celelalte mașini nu au putut sa o evite, astfel ca i-au lovit din plin mașina. Femeia s-a stins din viața imediat, din cauza impactului puternic.

Accident grav la Ungheni. O pasagera de 17 ani a murit, dupa ce șoferul beat a ajuns intr-un copac. Fata urma sa iși sarbatoreasca majoratul

10:35, 08.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, in stare de ebrietate alcoolica avansata și fara permis de conducere a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat intr-un copac. In rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.

Tragedie pe șosea! Un pieton a murit dupa ce a fost lovit de o mașina

19:45, 31.01.2024 - In aceasta seara, la ieșirea din localitatea Sancraiu Almașului, pe D.N. 1 F, a avut loc un accident rutier. Din primele date oferite de IPJ Salaj se pare ca, in jurul orei 18, un autoturism a lovit in plin un pieton. Impactul a fost unul puternic, astfel ca pietonul grav ranit nu a mai putut fi salvat…


Ce parere ai despre aceasta stire?