Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO| Toți pasagerii aflați la bordul avionului prăbușit în Rusia au...

Publicat:

Un avion cargo de tipul -12, apartinand companiei Grodno din Belarus, s-a prabusit si a luat foc miercuri la aterizarea pe aeroportul din orasul rus Irkutsk, toate cele sapte persoane aflate la bord pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile ruse, potrivit Reuters.

Conform autoritatii aeronautice ruse Rosaviatia, avionul a ratat prima incercare de aterizare, iar in timpul revenirii la aterizare s-a pierdut contactul cu aparatul.

Citește și: BREAKING Un avion belarus s-a prabușit in Rusia (VIDEO/FOTO)

La bordul avionului se aflau numai membri ai echipajului, trei…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FSB a instituit reguli draconice pentru bugetarii din ministere

10:55, 19.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei face presiuni asupra angajatilor din cadrul ministerelor sa nu paraseasca deloc țara, nici macar pentru a vizita asa-numitele tari “prietene”, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obtina acces la secrete de stat, au declarat noua…

Rusia a inasprit regulile de deplasare in strainatate pentru oficiali, de teama ca vor divulga secrete de stat. „Nu poți merge nicaieri, nici macar in Belarus”

22:50, 18.04.2024 - Rusia ingreuneaza calatoriile in strainatate pentru unii oficiali din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obțina acces la secrete de stat, au declarat noua surse pentru agenția Reuters, care noteaza ca aceasta masura vine pe fondul celei mai grave crize in relațiile Moscovei cu Occidentul…

Reuters: Rusia crește importurile de benzina din Belarus, pe masura ce producția interna a scazut dupa atacurile asupra rafinariilor

19:20, 27.03.2024 - Rusia a crescut importurile de benzina din Belarus, in martie, pentru a preveni riscul penuriei pe piața sa interna din cauza reparațiilor la rafinariile rusești atacate cu drone de catre Ucraina, au declarat miercuri patru surse industriale și comerciale, relateaza Reuters.

Rusia, suspectata ca a bruiat comunicatiile avionului folosit de ministrul britanic al apararii

19:16, 14.03.2024 - Rusia este banuita ca a bruiat semnalul satelit al avionului cu care ministrul britanic al apararii, Grant Shapps, a revenit din Polonia in Marea Britanie, potrivit unei surse guvernamentale si unor jurnalisti care se aflau joi la bordul acestei aeronave oficiale, relateaza Reuters.

Un elicopter s-a prabușit in Rusia. Cite persoane se aflau la bordul aeronavei

12:15, 14.03.2024 - Cel putin o persoana a decedat si alte doua sint ranite din cauza prabusirii unui elicopter Mi-8 in Extremul Orient rus, au anuntat joi dimineata autoritatile locale. La bordul elicopterului, care a cazut in regiunea Magadan, se aflau 20 de persoane, a afirmat un purtator de cuvint al autoritatii ruse…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Rusia susține ca a identificat ramașițele oamenilor aflați la bordul avionului Il-76 prabușit in regiunea Belgorod

17:30, 01.02.2024 - Rusia a identificat ramasitele tuturor celor 74 de ocupanti ai avionului militar de transport Iliusin Il-76, care a fost doborat saptamana trecuta in regiunea rusa Belgorod cu 65 de prizonieri ucraineni la bord, au anuntat joi autoritatile locale.

Ucraina a deschis o ancheta in cazul avionului Il-76 prabușit in Rusia

16:00, 25.01.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a deschis o ancheta asupra prabusirii avionului militar rusesc Il-76 despre care regimul de la Moscova susține ca avea la bord 65 de prizonieri ucraineni de razboi.


Ce parere ai despre aceasta stire?