Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Soția lui Sergiu, dezvăluiri sfâșietoare. Cei doi locuiesc împreună cu întreaga familie într-o singură cameră, fără apă curentă. „Nu are cine să ne ajute”

Publicat:

Dupa ce telespectatorii au putut vedea unde locuiește Sergiu, tanarul care a mers calare pe cal la maternitatea din Iași, soția acestuia a facut unele dezvaluiri sfașietoare. Intreaga familia traiește intr-o singura camera, fara sa aiba nici macar apa curenta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serialul Lia- Sotia sotului meu de la Antena 1 a fost reinnoit pentru sezonul patru și ultimul al seriei. Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvaluie marele deznodamant

15:55, 08.04.2024 - Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori in fața micilor ecrane, in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 a fost reȋnnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii.

Acces Direct. O femeie nu este lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia, nemulțumita de tratamentul nurorii și al fiului ei / VIDEO

17:05, 03.04.2024 - O femeie din Iași nu este de lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia susține ca este nemulțumita de tratamentul pe care il primește din partea nurorii și a fiului ei. Ce a marturisit aceasta, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Și-a parasit soțul și copiii pentru un barbat de pe Facebook. Caz rupt, parca, din telenovele, in Iași

07:16, 05.03.2024 - Și mai halucinant este faptul ca femeia obișnuia sa vorbeasca cu diferiți barbați pe internet, iar soțul știa ce face. Aceasta a fugit de acasa, iar dupa doua zile de la dispariția ei soțul a postat, pe mai multe grupuri de Facebook din Iași, un mesaj prin care anunța ca iși cauta o noua iubita, care…

Scene șocante in mijlocul strazii. Un barbat și-a batut soția pana a cazut la pamant/ VIDEO

17:05, 03.03.2024 - Scene revoltatoare au fost filmate la Iasi. O femeie de 36 de ani a fost salvata de mai multi trecatori din mainile sotului ei, care a inceput sa o loveasca, pe strada. Individul i-a distrus femeii telefonul, apoi s-a napustit asupra ei. Cand au vazut-o la pamant, cativa oameni i-au sarit in ajutor.Victima…

Un barbat și-a otravit soția insarcinata! Femeia a ramas șocata cand s-a uitat pe camera ascunsa din bucatarie

14:30, 27.02.2024 - Intr-un caz șocant din Texas, un barbat este acuzat ca și-a otravit soția insarcinata, iar femeia a fost ramasa șocata cand a descoperit adevarul cutremurator in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa din bucataria lor.

Acces Direct. Rasturnare de situație in cazul profesorului disparut. Martora Florența face dezvaluiri. Ce spune femeia despre Anișoara: "E slabanoaga, dar are forța de barbat..." / VIDEO

18:56, 20.02.2024 - Situația nu este deloc roz pentru Anișoara, principala suspecta in cazul dosarului dispariției profesorului de matematica din Valcea. Florența, meditatoarea angajata chiar de ea, s-a decis sa dea carțile pe fața și sa vorbeasca.

Giulia și Vlad Huidu, dezvaluiri sincere dupa participarea la America Express. „Soția mea are tendința sa fie cicalitoare”

17:55, 13.02.2024 - Giulia și Vlad Huidu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna doi copii și o casnicie așa cum și-au dorit. Chiar daca in familia lor nu a fost intotdeauna totul lapte și miere, aceștia au reușit de fiecare data sa treaga peste probleme. Cei doi și-au deschis sufletul și…

CRBL și soția lui, Elena de la Power Couple Romania – La bine si la greu, dezvaluiri din viața de familie: „Eu sunt cu regulile”

16:41, 01.02.2024 - Cu doar cateva zile inainte de premiera Power Couple Romania – La bine si la greu, CRBL si soția lui, Elena, au dezvaluit detalii mai puțin cunoscute din viața lor de familie. Cum iși impart cei doi rolurile atunci cand vine vorba de relația cu fiica lor adolescenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?