Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO ȘOCANT Cinci fotbaliști au murit, după ce autocarul în care se aflau a fost aruncat în aer, în Somalia

Publicat:

Un dispozitiv exploziv amplasat sub un autocar ce transporta jucatori de fotbal in orasul-port somalez Kismayo a ucis vineri cel putin cinci dintre acestia, a anuntat politia, potrivit Reuters.

''Avem confirmati cinci morti si peste 12 raniti si cativa jucatori inca sunt disparuti'', a declarat un ofiter din cadrul politiei locale.

Inca nu este clar cine se afla in spatele atacului, dar presedintele Somaliei, , a pus atentatul pe seama insurgentilor din gruparea al-Shabaab, conectata retelei teroriste al-Qaida, scrie agerpres.ro.

Militantii gruparii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia: Zeci de oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

20:30, 02.04.2024 - Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele ranite,…

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Tragedie fara margini: un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

07:05, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe.Cel…

Șocant: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton și singurul care a coborat sub 2h și un minut, a murit intr-un accident rutier!

10:30, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters. ...

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.

Incident șocant. Un jocheu a murit in timpul unei curse de cai

09:41, 05.02.2024 - Un jocheu a murit in timpul unei curse de cai din Anglia. Accidentul a avut loc duminica. Jocheul avea 25 de ani.Accidentul s-a produs in timpul cursei din Kent, Anglia. Jocheul a cazut de pe cal in momentul in care animalul depașea un obstacol, potrivit Sky News. Victima s-a lovit de gard…


Ce parere ai despre aceasta stire?