Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Ședința Guvernului s-a încheiat. Ce subiecte au fost aprobate și ce proiecte au fost avizate negativ de Cabinetul de miniștri

Publicat:

Ședința Guvernului din 23 septembrie a inceput. Pe ordinea de zi sunt 34 de subiecte printre care și proiectul de lege cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea articolului 1 din Legea nr. 1295/2002 privind „Ungheni-Business” .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința Guvernului s-a incheiat: Numirea unui secretar de stat la Ministerul Justiției și o demisie din MITP, aprobate de miniștri

10:55, 10.04.2024 - Cabinetul de miniștri s-a intrunit astazi, 10 aprilie, intr-o noua ședința la Guvern. Pe ordinea de zi sunt incluse 21 de proiecte, printre care și subiectul cu privire la incorporarea cetațenilor in serviciul militar in termen si cu termen redus in perioada aprilie - iulie 2024.

Romania și Ucraina au acord de recunoaștere a studiilor. Președintele Iohannis a promulgat legea

18:25, 23.02.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat vineri legea pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Ministri al Ucrainei privind recunoasterea reciproca a actelor de studii. Romania și Ucraina au acord de recunoaștere a studiilor Romania și Ucraina au acord de recunoaștere…

Acord de recunoastere a studiilor intre Romania si Ucraina! Klaus Iohannis a promulgat legea - principalele prevederi

15:30, 23.02.2024 - Presedintele Klaus Iohanis a promulgat, vineri, legea pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Ministri al Ucrainei privind recunoasterea reciproca a actelor de studii, semnat la Bucuresti, la 18 august 2023, informeaza Administratia Prezidentiala. Pe 12 octombrie 2023,…

Iohannis a promulgat legea care ratifica Acordul dintre Romania și Ucraina privind recunoasterea actelor de studii

15:20, 23.02.2024 - Presedintele Klaus Iohanis a promulgat legea pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Ministri al Ucrainei privind recunoasterea reciproca a actelor de studii, semnat la Bucuresti, la 18 august 2023.

(video) Ședința Guvernului s-a incheiat: Un proiect de lege, respins de miniștri. Care au fost aprobate

10:55, 14.02.2024 - Miniștrii s-au intrunit astazi, 14 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi au fost 18 proiecte, dintre care unul a fost scos de pe agenda pentru colsutari adaugatoare, iar un proiect a fost respins de Guvern.

(live) Guvernul, in ședința: Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

10:05, 31.01.2024 - Guvernul s-a intrunit astazi intr-o noua ședința. Cabinetul de miniștri urmeaza sa examineze și sa aprobe 23 de proiecte de pe ordinea de zi, printre care și subiectul cu privire la resursele umane.

(video) Guvernul, in ședința, dupa ce Popescu și-a anunțat demisia: Ce proiecte au fost aprobate de miniștri

10:50, 24.01.2024 - Guvernul s-a intrunit astazi, intr-o noua ședința. Cabinetul de miniștri a examinat și aprobat cele 26 de proiecte de pe ordinea de zi, precum și subiectul cu privire la resursele umane. Ședința a avut loc la o ora dupa ce ministrul de Externe, Nicu Popescu, și-a anunțat demisia .

(live) Guvernul, in ședința, dupa ce Popescu și-a anunțat demisia: Ce proiecte urmeaza a fi aprobate de miniștri

10:05, 24.01.2024 - Guvernul se intrunește in ședința, la aceasta ora. Cabinetul de miniștri urmeaza sa aprobe 26 de proiecte, iar pe ordinea de zi se regasește și subiectul cu privire la resursele umane. Ședința are loc la o ora dupa ce ministrul de Externe, Nicu Popescu, și-a anunțat demisia .


Ce parere ai despre aceasta stire?