Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​VIDEO Salutul milităresc - modul inedit în care ești întâmpinat la intrarea în sediul central al Huawei din China

Publicat:

Chinezii de la Huawei se prezinta drept o companie privata, deținuta exclusiv de cei aproape 97.000 de angajați, în care fondatorul Ren Zhengfei, fost inginer în armata Chinei, are un pachet de 1,14% din acțiuni. Deși este o companie privata, la intrarea în sediul central al Huawei din Shenzhen, agenții de securitate te saluta militarește. Vezi în articol ce explicații dau doi lideri ai gigantului chinez de tehnologie cu privire la aceasta forma de salut.

Prinsa la mijloc în razboiul comercial dintre SUA și China, tehnologia produsa de chinezii de la Huawei…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istoricul Armand Goșu spune ca Putin „va ataca un stat NATO”. „Va ataca hibrid. Nu maine, nu poimaine, dar se va intampla”

09:30, 13.04.2024 - Expert in istoria politica a Rusiei, istoricul Armand Goșu, a declarat, intr-un interviu pentru Știrileprotv.ro, ca Ucraina se afla acum intr-o „situație dramatica”, ceea ce „nu a fost niciodata mai confortabil” pentru președintele rus Vladimir Putin. Goșu crede ca Rusia va ataca un stat NATO „nu maine,…

A trecut de vameșii moldoveni, avand la el un act fals, dar l-au prins polițiștii romani: Un moldovean, documentat in Romania

21:20, 10.04.2024 - Polițiștii de frontiera romani investigheaza un cetațean din Republica Moldova, care a incercat sa treaca frontiera folosind un permis de ședere fals, emis in numele sau de catre autoritațile din Polonia. Ar fi procurat documentul contra sumei de 1.800 de euro. De asemenea, s-a constatat ca barbatul…

Compania Agromașina, nelipsita la expoziția MOLDAGROTECH

13:30, 16.03.2024 - Peste o suta de expozanti din opt țari: Republica Moldova, Austria, Italia, Letonia, Polonia, Romania, Ucraina și Ungaria participa la expozitia internationala MOLDAGROTECH (spring) 2024, lansata miercuri, 13 martie, la Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO. Nelipsit de la expoziția internaționala…

Ministerul Energiei vrea sa lanseze rapid un fel de strategie energetica / Documentul nu va include proiecte energetice concrete

12:15, 13.03.2024 - Romania ar putea avea, in sfarșit, dupa mulți ani de incercari, o strategie energetica care vizeaza perioada 2025-2035, cu perspectiva anului 2050. Ministerul Energiei intenționeaza sa finalizeze, in urmatoarele zile, un proiect de strategie energetica, urmand sa fie supus dezbaterii publice, potrivit…

ANALIZA Cum s-a antepronunțat Guvernul Romaniei in cazul Roșia Montana si a dublat prețul acțiunilor Gabriel Resources

09:25, 09.03.2024 - Romania a caștigat litigiul in dosarul Roșia Montana, dar și Gabriel Resources a avut de caștigat, la acest lucru contribuind din plin Gvernul Ciolacu. In urma declarațiilor pe care mai mulți oficiali ai Guvernului, in frunte cu premierul Marcel Ciolacu, le-au oferit presei, prețul acțiunilor Gabriel…

Ce spune Bogdan Ivan despre faptul ca functionarii publici isi vor pierde slujbele, dupa introducerea digitalizarii

17:25, 25.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii Bogdan Gruia Ivan a afirmat ca functionarii publici buni nu vor fi inlocuiti de noile tehnologii dupa ce va fi incheiat procesul de digitalizare, dar a mentionat despre cei care nu se vor adapta, ca nu poti moderniza Romania cu cei care nu doresc acest…

Proteste la Vama Leuseni-Albita: Drum blocat de fermierii moldoveni

16:50, 16.02.2024 - Calatorii și transportatorii care intenționeaza sa treaca frontiera prin punctul de trecere Leușeni-Albița sunt sfatuiți sa caute rute alternative, in contextul protestelor organizate de fermierii care au blocat drumul cu utilaje agricole. Politia de Frontiera din Republica Moldova a anuntat, la 16…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?