Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) Primele imagini cu “bătălia” dintre ruşi şi americani din Siria

Publicat:

In tot acest timp, un elicopter rusesc survoleaza zona la mica inaltime. Primele informatii despre incident au aparut miercuri, dupa ce ministrul rus al Apararii a declarat ca militarii americani fusesera avertizati ca in regiune vor exista patrule ale armatei ruse. „In ciuda acestui lucru si cu incalcarea acordurilor existente, fortele SUA au incercat sa blocheze un convoi al Rusiei", a declarat ministrul rus al Apararii. „Politia mili (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Primele imagini cu craterul format de presupusa drona militara prabușita pe Insula Mare a Brailei

10:11, 29.03.2024 - Au fost publicate primele imagini cu craterul format de prabușirea presupusei drone cautate de autoritați. Armata, SRI, Poliția, Jandarmeria și ISU au izolat zona unde a cazut obiectul intr-o ampla operațiune in Insula Mare a Brailei, transmite publicația locala debraila.ro.

Ministrul german al Apararii il contrazice pe Macron: Declarațiile lui nu ajuta Ucraina și nici aliații ei

21:26, 05.03.2024 - Ultimele declaratii ale presedintelui francez Emmanuel Macron, care le-a cerut marti europenilor „sa nu fie lasi” in fata „fortei de neoprit” a Rusiei, nu ajuta Ucraina pe campul de lupta si nici aliatii acesteia, a remarcat ministrul german al apararii, Boris Pistorius, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Ministrul ucrainean al apararii, Rustem Umerov, si comandantul fortelor armate au dezbatut cu situatia de pe front cu Lloyd Austin, șeful Pentagonului

05:25, 05.03.2024 - Ministrul ucrainean al apararii si comandantul fortelor armate au discutat cu secretarul de stat american despre situatia de pe front, informeaza Rador Radio Romania. Ministrul ucrainean al apararii a declarat luni ca el si comandantul fortelor armate ucrainene au discutat cu secretarul american…

Armata rusa trece la asalturi. Serghei Șoigu a anunțat capturarea unei localitați strategice in Herson / Kievul neaga

08:35, 22.02.2024 - Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a anunțat miercuri ca localitatea Krinki, de pe malul stang al raului Nipru, in regiunea Herson, se afla „complet” sub controlul Rusiei in acest moment, conform CNN, pe fondul creșterii ofensivei ruse pe intreaga lungime a frontului și a reducerii sprijinului…

Teoria ministerului britanic al Apararii privind explozia la o fabrica de rachete balistice din Rusia VIDEO

13:16, 11.02.2024 - Este improbabil ca explozia din 7 februarie la fabrica de construcție de mașini Votkinsk de langa Ijevsk, Udmurtia (centrul Rusiei), sa se fi produs in urma unui atac ucrainean cu drone, apreciaza Ministrul britanic al Apararii, in evaluarea sa din 9 februarie.

Bani pentru militari și tehnica militara noua! Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit cu ministrul Apararii

15:50, 24.01.2024 - Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit, miercuri, la sediul MApN, cu ministrul Apararii, Angel Tilvar. Cei doi oficiali au discutat despre agresiunea Rusiei impotriva Ucrainei, precum și despre despre nevoile de inzestrare ale Armatei cu tehnica militara moderna.„Am avut, astazi (miercuri - n.r.),…


Ce parere ai despre aceasta stire?