Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Preot din Letea Veche, filmat în timp ce îşi agresează soţia. „Printr-o orbire de moment, am pierdut controlul”

Publicat:

, din comuna , județul Bacau, a fost filmat in timp ce iși agresa soția chiar in fața . In imagini se observa cum barbatul o imbrancește pe femeie, in timp ce ea iși ține copilul in brațe, transmite... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Urs filmat in centrul unui sat din Maramureș. Autoritațile recomanda precauție VIDEO

11:10, 23.04.2024 - Imagini spectaculoase au fost surprinse in dimineața de marți, 23 aprilie 2024, in localitatea Moisei din Maramureș. Un urs alergand pe șosea in fața unei mașini a facut deliciul internauților. Animalul s-a refugiat apoi intr-o zona impadurita.

VIDEO: Apariție rara, in Munții Rodnei. Ras filmat inspectand teritoriul

09:05, 04.04.2024 - Un splendid exemplar de ras, animal care rar este vazut de oameni, a fost filmat, zilele trecute, de camerele de monitorizare amplasate in Parcul National Munții Rodnei. Un splendid exemplar de ras a fost surprins recent inspectand teritoriul intr-o padure din Parcul Național Munții Rodnei de camerele…

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Catalin Zmarandescu spune ce s-a intamplat in culisele „Survivor All Stars”: „Am rugat pe toata lumea sa nu fiu filmat, dar nu s-a putut”

16:45, 14.03.2024 - Catalin Zmarandescu rupe tacerea și dezvaluie ce s-a intamplat in culisele emisiunii „Survivor All Stars”. El a fost eliminat saptamana trecuta din concurs, dupa un duel cu Zanni. Printre Faimoșii de la „Survivor All Stars” s-a numarat și Catalin Zmarandescu. A rezistat nenumaratelor dueluri cu Razboinicii,…

Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, dupa inmormantarea tatalui. Vedeta si-a suparat fanii: „Sunt buni si banii, dar esti prea de tot!”

09:11, 12.03.2024 - Cristina Șișcanu depașește cea mai dificila persoana a vieții sale. Soția lui Madalin Ionescu și-a pierdut tatal, tragedie care i-a dat complet existența peste cap. Chiar și in aceasta perioada de doliu, fanii tot i-au gasit nod in papura și i-au marturisit cat de suparați sunt pe ea. Ce critici a primit…

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis soția

22:26, 06.03.2024 - Anamaria Ionescu a „refulat” și i-a transmis soțului ei, Tudor Ionescu, tot ce simte in ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024. Concurenta i-a strigat de fața cu toata lumea un mesaj pe care cu greu il va putea uita. Camerele au surprins un moment rupt din filmele de dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?